نماینده ولی فقیه در مازندران:
اصلاح الگوی مصرف به عنوان یک فرهنگ در کشور نهادینه شود
خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: اصلاح الگوی مصرف باید به عنوان یک فرهنگ در کشور نهادینه شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، آیت الله نور الله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران ظهر امروز در اولین جلسه شورای اداری استان در ساری، با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال «اصلاح الگوی مصرف» گفت: اصلاح الگوی مصرف باید به عنوان یک فرهنگ در کشور نهادینه شود.
وی تصریح کرد: مدیران بایددر تمامی امورداخلی، خارجی و مسائل مهمی مانند انتخابات الگوی مصرف را رعایت نمایند تا این امر مهم که آغاز آن از سال جاری است به عنوان یک فرهنگ در جمهوري اسلامي نهادینه شود.
نماينده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبري اصلاح الگوي مصرف در كشور را لازم و ضروري دانست و خاطر نشان كرد: اصلاح الگوي مصرف موجب توسعه كشور در ابعاد مختلف خواهد شد.
امام جمعه ساري در بخشي ديگر از سخنان خود با اشاره به در پیش رو بودن دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درخرداد ماه امسال گفت: بايد با تدبیر و فراهم کردن امکانات لازم شرایط حضور حداکثری مردم در این عرصه را مهیا كنيم.
آيت الله طبرسي همچنين تأکید کرد: مدیران با اقتدار و با پیش روی گذاردن اولویت ها و مصوبات در سال جاری همانند گذشته به وظایف خود عمل کنند.
نماينده ولي فقيه در مازندران اضافه كرد: با پیروزی انقلاب اسلامی و باطل شدن طاغوت سیاسی باید تلاش نمود تا طاغوت فرهنگی و اقتصادی نیز از جامعه رخت بربندد.
ارسال نظرات