دولتمردان با الهام از توصیههای ائمه اطهار کشور را اداره کنند
حجتالاسلام محمدباقر علم الهدی مدیر مرکز آموزش عالی قاسم بن الحسن(ع) در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، درباره پایه و اساس شکلگیری انقلاب اسلامی گفت: از آنجایی که انقلاب شکوهمند اسلامی ایران بر پایه آموزههای دین اسلام، قرآن و توصیههای پیامبر رحمت و اهلبیت عصمت و طهارت(ع) بوده است، طبیعتاً مدیریت و اداره کشور و همچنین ابعاد مختلف و گسترده زندگانی مردم باید بر محور اسلام و آموزههای پیامبر(ص) و اهلبیت(ع) بناشده باشد.
وی افزود: در حقیقت نوع نگاهی که اهلبیت(ع) نسبت به حکومت دارند نگاهی ارزشی و برپایه رفتارهای فضیلت مدار است. به این معنا که اهلبیت(ع) همواره از حکومت سکویی برای سعادتمندی مردم و رشد و به کمال رسیدن آنان استفاده کردند و بدین جهت هرگز سهم و بهرهای ویژه از حکومت نداشتند و همواره از کمترین امکانات حکومت برای خود بهره میگرفتند و تلاش میکردند بیشترین بهره را در اختیار مردم قرار دهند.
حجتالاسلام علم الهدی بیان داشت: امروز دولتمردان ما باید با الهام از توصیههای پیامبر(ص) و اهلبیت(ع) کشور را اداره کنند تا وظیفه خود را در قبال شهدای والامقام کشور به انجام رسانده باشند که نمونه زنده و محسوس آن را میتوان در عملکرد مرحوم شهید رجایی و شهید باهنر به وضوح مشاهده کرد.
وی ادامه داد: آنان چهرههای شاخصی بودند که با نیتی خالص، انرژی و توان مضاعف در جهت تأسیس یک نظام اسلامی تلاش میکردند به همین جهت همواره تلاشهای ماندگار آنان از یاد مردم پاک نمیشود.
حجت الاسلام علم الهدی بیان داشت: این دو شهید والامقام که الگوی موفق برای همه دولتمردان هستند، نشان دادند که برای رساندن اهداف انقلاب اسلامی، چگونه باید فداکاری کرده و از استقلال و امنیت کشور دفاع نمود و بستر حکومت امام زمان(عج) را فراهم ساخت، دشمن هرگز این حجم از تلاش و فعالیت صادقانه را برنمیتابید و آنها را برای ادامه جریان استعمارگرایانه خود مزاحم میدید به همین علت آنها را از سر راه خود برداشت.
مدیر مرکز آموزش عالی قاسم بن الحسن(ع) عنوان داشت: امروز دولتمردان ما با الهام گرفتن از زندگی خالصانه این دو شهید بزرگوار، تلاش و اقتدار هر چه بیشتر باید راه شهدا و امام شهدا را ادامه دهند.
حجتالاسلام علم الهدی با اشاره به آغاز دوره جدید دولت آقای روحانی، گفت: مهمترین عملی که دولت باید در دستور کار خود قرار دهد صداقت و اعتماد کردن به مردم است، دولتمردان هم مانند سایر افراد ممکن است خطا کنند اما مهم این است که جرات و جسارت پذیرفتن خطاهای خود و عذرخواهی از ارتکاب خطاهای احتمالی خود را داشته باشند.
مدیر مرکز آموزش عالی قاسم بن الحسن(ع) تصریح کرد: هر دولتی که بخواهد به دل مردم راه پیدا کند تنها راه این است که جرات عذرخواهی و انتقادپذیری را در خود ایجاد کند اگر دولتها با مردم صادق باشند و اشتباهات خود را بپذیرند یقینا جایگاه بهتری در بین مردم پیدا خواهند کرد./807/ت302/ب1