۲۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۰
کد خبر: ۵۲۴۷۷۳
حجت الاسلام والمسلمین ضیایی:

غدیر، روز آموزش تبعیت از امام معصوم است

حجت الاسلام والمسلمین ضیایی گفت: روز غدیر، روز آموزش تبعیت از امام معصوم است و تبعیت از سنت رسول الله محقق می شود.
غدیر، روز آموزش تبعیت از امام معصوم است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام والمسلمین ضیایی امروز در جمع طلاب حوزه علمیه آیت الله خویی در ادامه مبحث اخلاق خود گفت: خداوند اگر به فرعونیان حیات مجدد هم بدهد چون خبث باطنی و روحیه استکباری دارند، باز  هم به همان رویه قبل خود ادامه خواهند داد.

وی افزود: مقام امامت و ولایت حضرت علی(ع) بسیار بالاست، و در زمان ابلاغ این رسالت بزرگ، منصوب بودن امام به مردم در زمان خود و به آیندگان مورد تاکید بوده است.

این استاد اخلاق ادامه داد: در روز غدیر، کفار مایوس شدند، در این روز  پیامبر اعلام کرد علی (ع) برادر و جانشین من است و عهد اخوت بستن در این روز مستحب است.

حجت الاسلام والمسلمین ضیایی بیان داشت: ابلیس بساط باطل را تنگ دید، با کمک شیاطین جن و انس، تعداد آلهه را رواج داد، پس تعدد احزاب را مرسوم کرد و ولایت استکباری و شیطانی خود را رواج داد.

وی اذعان کرد: حزب فقط حزب الله است و بقیه احزاب ساختگی وانحرافی هستند.

این استاد اخلاق مطرح کرد: روز غدیر، روز آموزش تبعیت از امام معصوم است و تبعیت از سنت رسول الله محقق می شود.

حجت الاسلام والمسلمین ضیایی در ادامه به ۴ مرتبه تبعیت و ولایت پذیری اشاره کرد و گفت: مرتبه قلبی یا شهودی، مرتبه عقلی، مرتبه علمی و مرتبه لسانی، ۴ اصل تبعیت است و استکبارگران شرق و غرب عالم سعی در نگه داشتن مسلمانان در مرحله لسانی دارند.

وی اظهار داشت: ایمان به ولایت حقه، امر به اعرف معروفات است و می دانیم که امر به معروف واجب است.

حجت الاسلام والمسلمین ضیایی در پایان گفت: در صورتی نماز ما مقبول است که ولایت حقه را پذیرفته باشیم و آن پذیرفتن ولایت ۱۲ امام معصوم است. امام خمینی همیشه شیعه و سنی را به اعتصام به حبل الله سفارش می کردند./۹۷۰۵/پ203/ب1

ارسال نظرات