۲۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۳
کد خبر: ۵۲۵۹۵۲

همایش طلایه داران هدایت در مدرسه علمیه آیت الله خوئی برگزار شد

همايش طلايه داران هدايت در مدرسه علمیه آیت الله خوئی(ره) مشهد با سخنرانی حجت الاسلام پناهیان برگزار شد.
طلایه داران هدایت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، همايش طلايه داران هدايت امروز با سخنراني حجت الاسلام پناهيان، عضو هیأت امنای حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان، در مدرسه علمیه آیت الله خوئی(ره) مشهد برگزار شد.

حجت الاسلام پناهیان در این مراسم با بیان این که همه کارهای پیامبر(ص) در طول تاریخ سمت و سوی سیاسی داشت که این را می توانید از سیره ایشان درک کنید، خاطر نشان کرد: به واقع طلبه ای که در شرائط و اقتضائات امروز جهان با این حجم پیچیدگی سیاسی حرف نزند دین ندارد و ما باید اسلام سیاسی را در جامعه نهادینه کنیم. 

همایش طلایه داران هدایت هر ساله در آستانه ایام محرم به منظور هماهنگی و تبیین مسائل روز جامعه و توجه دادن مبلغان به آن امور با حضور طلاب، اساتید و مبلغان اعزامی برگزار می شود.

این برنامه به همت معاونت تبلیغ حوزه علمیه خراسان، اداره کل تبلیغات اسلامی و دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با حضور جمعی از مبلغان شهر مشهد ظهر امروز در  مدرسه علمیه آیت الله خوئی(ره) برگزار شد./864/پ۲۰۴/ب۱

ارسال نظرات