۳۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۳
کد خبر: ۵۲۷۰۵۴
مدیرکل پیشین اداره تبلیغات اسلامی استان اصفهان:

روحانیت طلایه‌دار جانفشانی در راه اسلام است

حجت الاسلام بهشتی نژاد با اشاره به کثرت شهدای روحانی نسبت به دیگر اقشار جامعه، گفت: روحانیت ثابت کرده است طلایه‌دار جانفشانی در راه اسلام است و در راه انقلاب اسلامی و نظام مقدس اسلامی شهدای بسیاری چه در جنگ تحمیلی و چه در ترورهای دشمنان تقدیم کرده است.
حجت الاسلام بهشتی نژاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام سید حسین بهشتی‌نژاد، برادر شهید سید حسن بهشتی‌نژاد شهید شاخص روحانی استان اصفهان در سال 96، پیش از ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم حسینی، گفت: فرهنگ شهادت با واقعه کربلا و فداکاری در راه دین از سوی امام حسین (ع) و یاران باوفای ایشان در جهان اسلام نهادینه شد و هرگونه تأثیرگذاری شهادت را بخواهیم برای یک جامعه ترسیم کنیم باید توشه شهادت را از واقع عاشورا برداریم.

حجت الاسلام بهشتی نژاد خاطرنشان کرد: اگر نهضت امام حسین(ع) و یاران با وفای ایشان نبود دیگر نهال اسلام بالنده نمی‌شد و ابوسفیان و فرزندان پلیدش اسلام را از بین برده بودند، اگر نهضت امام حسین(ع) و یاران ایشان نبود دیگر عمودی از اسلام وجود نداشت، اگر انقلاب اسلامی اینهمه شهید عزیز را تقدیم آرمان اسلامی و پاینده بودن نهضت اسلامی کرد از کربلا توشه برداشت کرده است و اگر اینطور نبود اینهمه آمادگی برای شهادت در مردم وجود نداشت.

روحانیت ثابت کرده است طلایه‌دار جانفشانی در راه اسلام است

برادر شهید بهشتی‌نژاد تعداد بسیار زیاد شهدای روحانی استان اصفهان نسبت به دیگر اقشار را مایه سرافرازی و سربلندی حوزه علمیه برشمرد و تصریح کرد: روحانیت ثابت کرده است طلایه‌دار جانفشانی در راه اسلام است و در راه انقلاب اسلامی و نظام مقدس اسلامی شهدای بسیاری چه در جنگ تحمیلی و چه در ترورهای دشمنان تقدیم کرده است.

وی شهادت را رسیدن به سرمنزل مقصود توصیف کرد و گفت: اگر کسی ریشه و اساس خود را بر یک پایه مستحکم اعتقادی نهاده باشد می‌تواند در طوفان‌ها خود را از حوادث و بلایا محفوظ بدارد و دچار انحراف و کج اندیشی نشود، اگر کسی بنیان‌های اعتقادی خود را درست کرده باشد هرگز با طوفان‌ها و تهاجمات تکان نخواهد خورد و بنیان اعتقادی او دچار مشکلات نخواهد گردید.

حجت الاسلام بهشتی‌نژاد با اشاره به تلاش دشمن برای تضعیف فرهنگ اسلامی و دینی جامعه و سوق دادن جامعه به ویژه نسل جوان به فساد و فحشا اظهار کرد: تجلیل از شهید بهشتی‌نژاد تجلیل از شخص نیست بلکه زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا زنده نگهداشتن فرهنگ انقلاب و دین در جامعه است و موجب خنثی شدن توطئه‌های دشمنان در کشور می‌شود.

شهدا منتخب الهی هستند

مدیرکل پیشین اداره تبلیغات اسلامی استان اصفهان، شهید سید حسن بهشتی‌نژاد را یک عالم و محقق دین و یک مجاهد انقلابی و سخت کوش در راه دفاع از انقلاب اسلامی توصیف کرد و افزود: شهادت و شهید دو پرونده دارند، اولا اینکه اعتقاد ما بر این است که شهدا منتخب الهی هستند و اینطور نیست که بدون پذیرش خداوند انتخاب شده باشند، بلکه دفتر پذیرش شهدا یک اصول و شرایطی دارد و نیازمند ایجاد شرایط ویژه در درون افراد است.

وی با بیان اینکه خداوند مؤمنی را خریداری می‌کند که شرایط کامل و خاصی داشته باشد که در قرآن 9 شرط برای این افراد ذکر شده است، تصریح کرد: اینکه برخی ائمه معصومین(ع) مجبور به صلح و پرهیز از قیام در برابر دشمنان شدند به علت نبود مؤمنین واقعی و نیروهایی با ایمان حقیقی و راسخ بوده است.

حجت الاسلام بهشتی‌نژاد نیروهای انقلاب اسلامی و شهدای دفاع مقدس را برگزیده خداوند دانست و اظهار کرد: شهید سید حسن بهشتی‌نژاد فردی موفق در تحصیل و اثرگذار در منبر و سخنرانی بود، این شهید مسؤولیت‌های بسیاری در دوران حیات کوتاه خود پس از انقلاب اسلامی داشت، در دوران کوتاه حضور خود به عنوان رییس دادگاه انقلاب شیراز عملکرد بسیار سازنده‌ای در مبارزه با فساد داشته و مقابله جدی و برنامه ریزی شده‌ای علیه فساد داشت./1304/پ202/ب1

ارسال نظرات