آمریکا و رژیم صهیونیستی در مسیر نابودی گام بر می دارند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام سیدلطف الله سپهر، سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان، در تجمع راهپیمایان اهوازی معترض به سخنان نابخردانه ترامپ علیه ملت ایران که پس از اقامه نماز جمعه برگزار شد، ضمن تشکر از حضور مردم خوزستان در راهپیمایی با وجود گرمی هوا ابراز داشت: استقبال بسیار خوبی از فراخوان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در راستای محکومیت گفتمان سخیف و ابلهانه رییس جمهوری آمریکا شده است.
سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان با بیان حضور پرشور و سراسری ملت ایران در محکومیت سخنان ابلهانه ترامپ اظهار داشت: چنین حضوری درسی برای آنانی خواهد بود که علیه حریم و حرمت ملت ایران سخن ناروا و دور از شأن بر زبان رانده یا پا را کج بگذارند.
این مقام مسؤول حضور در صحنه و سر دادن شعارهای انقلابی را تودهنی محکمی برای یاوه گویان دانست و گفت: این حضور بخشی از گفتمان ملت ایران است چرا که در عرصه عمل شاهد مقاومت هشت ساله ملت در برابر متجاوزان و تعدی کنندگان به آرمان های نظام مقدس اسلامی بودیم.
حجت الاسلام سپهر با اشاره به اینکه ملت ایران برای حفظ اسلام و آرمان های نظام اسلامی از داشته ها می گذرد، افزود: برای ملت ایران حفظ اسلام و انقلاب اسلامی از اوجب واجبات است و چنین ملتی در مسأله مستشاری در کشورهای عراق و سوریه و مبارزه با داعش نشان داد که برای حفظ اسلام و ارزش های انقلاب اسلامی از بهترین عزیزان می گذرد.
وی در ادامه بیان داشت: ترامپ و نتانیاهوی دیوانه شعارهای امروز ملت ایران و گفتمان رهبرمعظم انقلاب درباره نابودی رژیم صهیونیستی در ۲۵ سال آینده را باید بشنوند.
سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان با بیان اینکه آمریکا و رژیم صهیونیستی در مسیر نابودی گام برمی دارند، تصریح کرد: سرنوشت اندیشه کمونیسم سرنوشت اندیشه سرمایه داری غرب خواهد بود و امیدواریم صدای شکسته شدن استخوان های سرمایه داری غرب را در آینده نزدیک بشنویم./۹۴۵۶/پ۲۰۳/ب۱