۰۱ مهر ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۹
کد خبر: ۵۲۷۶۰۵
موسس حوزه علمیه سفیران ابوطالب:

نشاط طلبه درگرو توانمندی و کارآمدی است

موسس حوزه علمیه سفیران ابوطالب(ع) گفت: زمانی که طلبه وارد حوزه علمیه می‌شود باید بداند که کدام دروس را فرا بگیرد که بعد از فارغ‌التحصیلی خود را فرد مفیدی برای جامعه دانسته و خدمات شایسته‌ای را به مردم ارائه دهد.
حجت الاسلام سینایی

حجت‌الاسلام مجید سینایی موسس حوزه علمیه سفیران ابوطالب(ع) در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، درباره ممانعت رهبر معظم انقلاب از پذیرفتن دکتری افتخاری دانشگاه و اینکه طلاب به هویت طلبگی خود افتخار کنند، گفت: رهبر معظم انقلاب دارای اجتهاد هستند چراکه اجتهاد داشتن برای رهبری کفایت می کند همچنین در قانون اساسی بیان نشده که رهبر باید دکتری داشته باشد بلکه شرط رهبری داشتن اجتهاد است در واقع در مشاغل کشوری تنها در مقام رهبری و دو الی سه سمت دیگر داشتن مدرک حوزه اهمیت دارد اما مابقی مشاغل بر اساس مدرک دانشگاه‌هی به افراد داده می‌شود.

میثاق طلبگی برای مدارک حوزه

وی ادامه داد: طلبه بعد از پایان تحصیلات حوزوی وارد جامعه می‌شود اما مدرک حوزه برای سازمان‌ها یک امر ناشناخته و غیرمعروفی است به همین خاطر رهبر معظم انقلاب میثاق طلبگی را مشخص کردند تا مشاغل برای طلبه‌ها رونق بیشتر پیدا کند تا مناصب بر اساس مدرک حوزه ارائه داده شود در واقع مشاغل نباید فقط بر اساس مدرک دانشگاه باشد تا لازم به معادل‌سازی باشد.

مؤسس حوزه علمیه سفیران هدایت ابوطالب(ع) افزود: حوزه‌های علمیه باید دارای برخی مشاغل متناسب با کارشناسان حوزه داشته باشد که مدارک حوزه را نیز مرتبط با همان مشاغل اعطا کند، این یکی از راه‌ها است که طلبه از سرگردانی و تحیر نجات پیدا کند و به مدرک حوزوی خود افتخار کند.

ناشناخته بودن مدرک حوزه برای سازمان‌ها و ارگان‌ها

حجت‌الاسلام سینایی عنوان کرد: متاسفانه طلبه‌ها زمانی که از حوزه فارغ‌التحصیل می‌شوند برای اشتغال به نهادها و ارگان‌ها مراجعه می‌کنند اما سازمان‌ها با نوع مدرک حوزه آشنایی ندارند بنابراین باید مدارک حوزه را معادل سازی و به روز کنند؛ لازم به ذکر است که این موضوع مرتبط با طلبه‌ها نیست بلکه دولت، سازمان شورای فرهنگی، بزرگان حوزه علمیه و ..  باید وارد شوند و در اسرع وقت این کار را انجام بدهند.

نشاط طلاب به توانمندی آنها است

مؤسس حوزه علمیه سفیران هدایت ابوطالب(ع) با اشاره به توانمند سازی بیشتر طلاب گفت: زمانی که طلبه وارد حوزه علمیه می‌شود باید بداند که کدام دروس را فرا بگیرد که بعد از فارغ‌التحصیلی خود را فرد مفیدی برای جامعه دانسته و خدمات شایسته‌ای را به مردم ارائه دهد.

حجت‌الاسلام سینایی افزود: در حال حاضر بسیاری از طلاب در حال ارائه خدمات به مردم هستند البته این خدمات فقط مربوط به فراگیری آموزش‌ها و مهارت‌های حوزه علمیه نبوده بلکه خود طلبه زحمت کشیده است بنابراین برای داشتن نشاط، طلبه باید توانمند و کارآمد شود./807/ت۳۰۲/ب۲

ارسال نظرات