۱۷ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۴
کد خبر: ۵۳۰۵۹۲
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان:

درک والدین و معلمان از موضوع تربیت، لازمه تشکیل جامعه ایده آل است

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان معلم را با نفوذترین و محبوبترین الگوی تربیتی برای دانش ‌آموز معرفی کرد و گفت: تربیت زمانی محقق می شود که مربی، اعم از پدر و مادر و معلم موضوع تربیت را درک کند و دانش ‌آموز را انسانی بارآورد که لازمه یک جامعه ایده آل باشد.
حجت الاسلام انصاری راد

حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با اشاره به اهمیت تعلیم و تربیت از دیدگاه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی گفت:‌ امام راحل نگاه بسیار عمیقی به بحث آموزش و پرورش داشته‌ اند و ایشان پیرامون اهمیت تعلیم و تربیت بارها به این موضوع اشاره کردند که گرفتاری همه ما برای این است که تزکیه و تربیت نشده‌ ایم.

وی افزود: امام راحل آموزش بدون تربیت را مورد نظر نداشتند، نگاه ایشان به تربیت دینی در مدارس بود و مدرسه ای را ایده‌آل می دیدند که به تربیت دینی دانش آموزان توجه کند، حضرت امام (ره) نقش علم را تامین سعادت دنیا و آخرت دانسته و سفارش می‌کنند آموزش را باید به خدمت تربیت گرفت.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان، نهاد مقدس آموزش و پرورش را یکی از نهادهای مهم اجتماعی و عهده دار مسؤولیت مهم تربیت کودکان، نوجوانان، جوانان خواند و گفت:‌ امروزه آموزش و پرورش بیشتر به شکل رسمی و شهری و سازمان یافته در سطحی گسترده جریان داشته و ارتباطی تنگاتنگ با رشد اخلاقی، فرهنگی، اجتماعی، توسعه علمی، صنعتی و اقتصادی دارد.

حجت الاسلام انصاری راد در ادامه افزود: نگاه گسترده به نقش آموزش و پرورش به عنوان عاملی موثر در فعلیت بخشیدن به امکانات بالقوه و ذاتی افراد، انتقال اندوخته تجارب گذشتگان، افزایش معلومات و ایجاد مهارت های لازم در اجزاء برای زندگی و ارائه ارزش های مطلوب بیانگر اهمیت بیش از پیش این نهاد اجتماعی در جامعه کنونی است.

وی با تاکید بر اینکه مفهوم تعلیم و تربیت در هر جامعه ای با نظام اجتماعی آن ارتباط داشته و هدف تربیت در هر جامعه ای اختصاص به آن دارد تصریح کرد: تربیت زمانی موفقیت آمیز خواهد بود که مربی، اعم از مادر و پدر و معلم موضوع تربیت را درک کند و او را انسانی بارآورد که لازمه یک جامعه ایده آل باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان با تاکید بر اینکه انسان شدن یا به خصایص انسانیت دست یافتن و آراسته شدن جز از راه تربیت سالم امکان ندارد ابراز داشت: در تربیتی که به کلیت رفتار انسان توجه دارد و بهره مندی از زندگی سالم را هدف عمده خود تلقی می کند مدنظر جامعه اسلامی است. 

حجت الاسلام انصاری راد با تاکید بر اینکه نهاد آموزش و پرورش از نظر تربیتی پس از خانواده قرار دارد گفت: همچنان که از دیدگاه های متفاوت و مستند علوم زیستی تربیتی از جمله روانشناسی، تربیت اولیه کودک و خودآدمی در محیط خانواده پایه ریزی می شود که بعد از آن طبعا وارد خانه دوم یعنی مدرسه شده و بعد به اجتماعی بزرگتر از هر دو اجتماع قبلی به نام جامعه قدم می گذارد.

وی، خانواده را به عنوان نخستین گروه راهنمایی تربیتی، با دوام ترین عاملی دانست که در رشد شخصیت تاثیر می گذارد و افزود: کودک در محیط خانوادگی خود و به وسیله آن با زندگی جمعی و فرهنگی جامعه خود آشنا می شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان با اشاره به تاثیر تفکر دینی معلمان در تقویت علمی دانش آموزان، معلمان را با نفوذترین و محبوبترین فردی خواند که می تواند در مرحله حساس (تربیت) به دانش آموز کمک کند، و افزود: دانش آموزان، معلم را به عنوان یک الگو می پذیرند و از رفتار و گفتار و اخلاق خوب و بد او سرمشق می گیرند.

حجت الاسلام انصاری راد همچنین تاکید کرد: معلمان باید بدانند که دانش آموزان همه اعمال و رفتار معلمان و مدیر و حتی خدمتگزار مدرسه را زیر نظر دارند و از طرز برخورد معلمان با مدیر مدرسه، معلمان با یکدیگر، معلمان با دانش آموزان، درس می گیرند./۸۵۱/د۱۰۳/ب۲

ارسال نظرات