۱۷ مهر ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۵
کد خبر: ۵۳۰۶۳۱
مدیر حوزه علمیه امام صادق قائمشهر:

طلبه متعهد و انقلابی نباید دغدغه ای جز علم آموزی داشته باشد

مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) قائمشهر با بیان این که یک طلبه نباید دغدغه ای جز علم آموزی و کسب تقوا و معنویت در حوزه داشته باشد، گفت: طلاب باید از دغدغه های حاشیه ای زندگی بکاهند و همه توان و وقت خود را برای برای کسب علم دین در حوزه به کار گیرند.
مدیر مدرسه علمیه امام عی ساری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قائم شهر، حجت الاسلام صادق سلیمانی، مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) کوتنا قائمشهر امروز در درس اخلاق خود در این حوزه با بیان این که اتکا به صبر و صلات باید سرلوحه زندگی انسان قرار بگیرد، تاکید کرد: بدون شک با اتکا بر این دو اصل مهم برای طلاب از اهمیت بیشتری برخوردار است.

وی با اشاره به این که طلاب نباید به جز درس به کار دیگری مشغول شوند، گفت: فهالیت های اقتصادی و مشغولیت های گوناگون در زندگی، طلاب را از اهتمام داشتن به درس بازمی دارد و باید از آن پرهیز شود.

حجت الاسلام سلیمانی ضمن قرائت آیه سوم سوره طلاق تقوای الهی را سرچشمه ازیاد روزی دانست و خاطرنشان کرد: وعده خدا در تامین روزی متقین وعده صادق است و امکان ندارد کسی تقوای الهی داشته باشد و خداوند روزی او را تامین  نسازد.

استاد حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود با قرائت آیه شریفه ٢٠٠ سوره مبارکه آل عمران گفت: اصبروا و صابروا از تاکیدات مکرر قرآن کریم است که نشان از اهمیت صبر در دینداری و رسیدن به اهداف عالیه است.

مدیر حوزه علمیه امام صادق (ع) به معضل تأخیر در امر ازدواج اشاره کرد و با بیان این که معیار ازدواج در بیشتر جوانان بعد مادی آن است، تصریح کرد: خداوند متعال در قرآن کریم وعده داده است که من روزی شما را تامین میکنم و به خاطر فقر از ازدواج نترسید.

استاد حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود ناامیدی انسان در زندگی را ناشی از فقدان تامل در الطاف الهی معرفی کرد و افزود: غرق شدن در مادیات غفلت از یاد خدا را در زندگی به همراه خواهد داشت.

حجت الاسلام سلیمانی در ادامه همچین واقعه عاشورا و حادثه کربلا را تجلی گاه صبر و مقاوت دانست و تاکید کرد: از بهترین اسوه های صبر و استقامت در راه خدا واقعه عاشورا و استقامت امام حسین (ع) و خاندان مطهر ایشان است.

مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) قائمشهر بیان این که خودسازی عامل مهم در پیشرفت انسان خواهد بود، گفت: جهاد اکبر و با نفس خود جنگیدن بالاترین درجه جهاد است چرا که با اتمام جهاد اصغر اگر در جهاد اکبر پیروز نشویم به خودمشغولی دچار خواهیم شد و با یکدیگر خواهیم جنگید.

وی همچنین از جهاد کبیر نام برد و با توجه به این که دقت مقام معظم رهبری در این خصوص قابل توجه است، اظهار داشت: ایشان نخستین کسی هستند که با دقت و هوشیاری بر این امر اهتمام کردند و بر لزوم پیاده ساختن آن در جامعه اسلامی اصرار ورزیدند.

مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) قائمشهر با تأکید بر این که امروز بیش از پیش نیازمند جهاد کبیر در جامعه اسلامی هستیم، تصریح کرد: امروز تحصیل و علم ‌آموزی در حوزه و همچنین تلاش برای رشد و گسترش علم دین در جامعه اسلامی همانند جهاد اکبر است.

وی با بیان این که طلاب باید از فرصتی که امروز در اختیار آنها قرار داده شده به نحو مطلوب و در جهت کسب علم و تقوا بهره گیرند، افزود: علم  آموزی در حوزه باید همراه با کسب تقوا و تهذیب نفس باشد.

مدیر حوزه علمیه کوتنا قائمشهر با اشاره به این که طلاب حوزه باید قدردان فرصت به وجود آمده باشند و از هیچ کوششی برای تحصیل و تهذیب دریغ نکنند، بیان داشت: فرصتی که امروز برای طلاب به وجود آمده بسیار طلایی و تعیین کننده است و باید نسبت به این امور اهتمام بیشتری داشته باشند.

حجت الاسلام سلیمانی با بیان این که لحظه های عمر انسان به سرعت سپری می شود و اگر از فرصت های به جود آمده بهره کافی نبریم در آینده پشیمان خواهیم شد، خاطرنشان کرد: تحصیل یک طلبه در حوزه علمیه که وابسته امام زمان(عج) یک افتخاری بزرگ برای هر فردی است.

استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که امروز جامعه اسلامی برای رشد و تعالی نیازمند طلاب و روحانیانی عالم، متعهد و انقلابی دارد، تصریح کرد: طلاب باید فرصت تحصیل در حوزه غنیمت شمرده و در راه گسترش و تقویت دین در جامعه تلاش کنند.

مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) قائمشهر با بیان این که یک طلبه نباید دغدغه ای جز علم آموزی و کسب تقوا و معنویت در حوزه داشته باشد، خاطرنشان کرد: طلاب باید از دغدغه های حاشیه ای زندگی بکاهند و همه توان و وقت خود را برای برای کسب علم دین در حوزه به کار گیرند.

حجت الاسلام سلیمانی با اشاره به این که آینده نظام اسلامی به نقش آفرینی طلاب و روحانیان در عرصه های مختلف به ویژه دفاع از دین و ارزش های اسلامی و انقلابی باز می گردد، تصریح کرد: امروز حوزه های علمیه به عنوان مهم ترین مراکز رشد و گسترش دین در جامعه باید طلابی را پرورش دهند که در تراز انقلاب و نظام اسلامی باشند.

استاد حوزه علمیه مازندران همچنین داشتن نظم و انضباط کاری را در محیط حوزه لازمه کار حوزه های علمیه ضروری دانست و تأکید کرد: بدون داشتن نظم و برنامه ریزی منسجم، مدیریت و ساماندهی طلاب امکان پذیر نخواهد بود./۹۵۰/ پ۲۰۲/ب۱

ارسال نظرات