۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۷
کد خبر: ۵۳۱۹۷۱
با حضور دو شهید گمنام؛

مراسم یادواره شهدای مدرسه صالحیه کرمان برگزار شد

یادواره شهدای مدرسه علمیه صالحیه و معصومیه کرمان با حضور دو شهید گمنام برگزار شد.
شهید گمنام

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، مراسم یادواره شهدای مدرسه علمیه صالحیه و معصومیه کرمان ظهر امروز در مدرسه معصومیه این شهر برگزار شد.

در این مراسم طلاب با پیکر دو شهید گمنام عملیات کربلای چهار تجدید بیعت کرده و یاد و خاطره شهدا را گرامی داشتند.

حجت الاسلام محمدرضا حاجی آبادی مدیر مدرسه علمیه صالحیه کرمان در این مراسم اظهار داشت: شهادت درسی ماندگار و جریانی پیچیده است و همچنین غفلت از شهدا سبب پیروزی دشمنان می شود.

وی در ادامه تصریح کرد: ترس دشمنان قسم خورده اسلام و شیعه از نام امام حسین و فرهنگ شهادت است؛ آن ها خوب می دانند ملت شریف و قهرمان ایران در مکتب درس شهادت سید الشهدا رشد پیدا کرده اند.

این استاد حوزه علمیه کرمان ادامه داد: شهدا معادله دشمنان خبیث را برهم زده و در هم شکسته اند؛ اقتدار کشور اسلامی ایران از خون شهدا به دست آمده است؛ دنیای غرب از انسان هایی می ترسد که در مکتب شهادت تربیت یافته اند./۹۷۲/پ203/ب1

ارسال نظرات