۳۰ مهر ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۱
کد خبر: ۵۳۳۲۰۹
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران:

روحانیت مرزبانان حریم اسلام ناب هستند

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران از روحانیت به عنوان مرزبانان حریم اسلام ناب یاد کرد و گفت: روحانیت سربازانی هستند که در خط مقدم دفاع از اسلام ناب همچون سربازی آماده به خدمت به دین هستند.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام لطیف صادقی، معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران یک شنبه شب در جمع طلاب و روحانیان شهرستان قائمشهر، روحانیت را نهادی تأثیرگذار و تعیین کننده در جامعه اسلامی برشمرد و گفت: با گذری بر تاریخ جریان روحانیت در خواهیم یافت که روحانیت مهم ترین مدافع حریم دین در جامعه بوده است.

استاد حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود از روحانیت به عنوان مرزبانان حریم اسلام ناب یاد کرد و گفت: روحانیت سربازانی هستند که در خط مقدم دفاع از اسلام ناب همچون سربازی آماده به خدمت به دین هستند.       

وی با بیان این که علیرغم هجمه های گسترده دشمنان علیه روحانیت اما این نهاد مستحکم همچنان با استقامت و اقتدار به انجام وظایف و رسالت خود مشغول هستند، افزود: روحانیت اصیل و انقلابی حتی لحظه ای از مسیر اصلی دفاع از دین و انقلاب منحرف نشده است.

استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که علما و روحانیت در طول تاریخ همواره درد دین داشته و دارند، خاطرنشان کرد: حفظ و حراست دین و تبلیغ احکام ناب دینی در جامعه رسالت مهم روحانیت بوده است.

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که در طول تاریخ همواره نقش روحانیت در ایجاد حرکت های انقلابی پررنگ بوده است، تصریح کرد: در صد سال اخیر در هر یک رویدادهای بزرگ نظیر نهضت مشروطیت، تنباکو، ملی شدن صنعت نفت و انقلاب عظیم اسلامی این روحانیت بوده که پرچم دار این حرکت های عظیم مردمی شده است.

حجت الاسلام صادقی با اشاره به این که دشمن تلاش کرده تا نام و نشان روحانیت از صفحه حرکت های انقلابی حذف شود اما موفق نشده است، خاطرنشان کرد: پیوند عمیقی که میان مردم و روحانیت برقرار است مانع از تحقق این توطئه دشمنان شده است.

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که روحانیت رهبری فکری و عقیدتی جامعه را عهده دار بوده است، تصریح کرد: روحانیت با آگاه کردن مردم نسبت به ظلم و استبداد هیأت های حاکمه زمینه حضور در صحنه آنها و قیام های مردمی را فراهم کردند.

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که دشمن همواره روحانیت را همچون سدی در برابر تحقق خواسته ها و توطئه های خود دانسته و می داند، افزود: به همین دلیل یک دشمنی تاریخی و دیرینه میان دشمنان با نهاد روحانیت وجود دارد.

حجت الاسلام صادقی با بیان این که روحانیت همواره مسیر صحیح را به مردم نشان داده و از قرار گرفتن مردم در دام دشمن جلوگیری کرده است، تصریح کرد: همین مسأله موجب عصبانیت و دشمنی دیرینه دشمنان با روحانیت شده است.

استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که روحانیت همواره هوشیار بوده و هیچ نگذاشته دشمن به اهداف پلید و شیطانی خود در جامعه اسلامی دست پیدا کنند، گفت: روحانیت همواره پرچم دار مقابله با ظلم و استبداد بوده و هیچ گاه سکوت و عقب نشینی را بر روشنگری و حضور در میدان ترجیح نداده است.

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که روحانیت هیچ گاه از قدرت های بزرگ ترسی نداشته و ندارد، افزود: معیار و هدف روحانیت منطبق با ارزش های اسلامی بوده است و به همین دلیل مقتدرانه در برابر توطئه دشمنان ایستاده و بر اصول و آرمان های خود ایستاده است.

حجت الاسلام صادقی با اشاره به این که زور و اجبار هیچ گاه موجب نشده که روحانیت از آرمان ها و معیارهای اصولی خود عقب نشینی کند، خاطرنشان کرد: دین و مبانی اسلامی مهم ترین معیار روحانیت در همه عرصه ها و صحنه های مبارزاتی بوده و این رویکرد امروز نیز با اقتدار دنبال می شود.

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که روحانیت میراث دار آرمان ها و ارزش های پیامبران و ائمه معصومین(ع) در جامعه امروز است، افزود: شکی در این نیست که این نهاد مستحکم و قدرتمند با جدیت از آرمان های دینی دفاع و حراست خواهد کرد و اجازه نخواهد داد دشمن آن ارزش های دینی را در جامعه تضعیف و خدشه دار کند.

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران در بخش دیگری از سخنان خود به هویت روحانیت اشاره کرد و با بیان این که روحانیت دارای سه هویت شخصی، باطنی و صنفی است، تصریح کرد: یکی از وظایف مهمی که طلاب وروحانیان باید در جامعه به آن توجه کنند حفظ و حراست از این هویت است.

حجت الاسلام صادقی با اشاره به این که برخی روایات دینی جایگاه و شأن علما هم ردیف با جایگاه و شأن پیامبران اشاره شده است، گفت: آنجا که علما را وارثان انبیاء الهی معرفی می کنند به این معنی است که انسان در اقدامات، تکالیف و موضع گیری های خود تا جایی که برای غیر نبی مقدور است، مثل انبیاء عمل کند و متخلق به اخلاق و ویژگی های آنان باشد.

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که امام خمینی(ره) روحانیت را جانشین پیامبران در جامعه دانسته اند، خاطرنشان کرد: امروز روحانیت و طلاب حوزه باید قدردان جایگاه خود در جامعه باشند و در جهت حفظ شأن آن تلاش کنند.

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که امروز تبیین، حفظ و گسترش دین یکی از مهم ترین وظایف روحانیت است، تصریح کرد: این رسالت مهم تنها برای روحانیت مسیر است و هیچ قشر دیگری قادر به انجام این رسالت مهم نخواهد بود به همین دلیل جایگاه روحانیت در جامعه بسیار مهم و حائز اهمیت است.

وی با بیان این که تبلیغ اسلام و احکام نورانی آن بخشی از هویت روحانیت است، ادامه داد: امروز روحانیت به عنوان پرچم داران تبلیغ دین در جامعه، باید در کنار پرداختن به رسالت تبیین احکام ناب دینی به تبیین  آرمان ها و ارزش های انقلاب نیز بپردازند./۹۵۰/پ۲۰۳/ب۱

ارسال نظرات