۰۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۶
کد خبر: ۵۳۵۵۳۳
رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه امام صادق:

مهترین هدف طاغوت اغواگری و گمراه کردن بشر است

رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه امام صادق(ع) مهترین هدف طاغوت را اغوا و گمراهی مردم بیان کرد و گفت: انسان هرگز با همراهی طاغوت به رشد و کمال دست نمی‌یابد و تنها در سایه‌سار جریان حق به آن مقصود اصلی دست خواهند یافت؛ چرا که طاغوت در بستر تاریکی و ضلالت حرکت‌ کرده و جریان حق سراسر نور است.
حجت الاسلام و المسلمین حسین‌علی سعدی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام حسینعلی سعدی رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه امام صادق(ع)، شب گذشته در سلسله جلسات درس اخلاق که در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد، گفت: کاروان سیدالشهدا(ع) پس از واقعه عاشورا به سرپرستی حضرت سیدالساجدین(ع) و حضرت زینب کبری(س) به تبیین وقایع حماسه حسینی پرداختند.

وی هدف از بعثت انبیای الهی را رساندن مردم به رشد و کمال بیان کرد و اظهار داشت: خداوند برای هدایت مردم رسولانی را مبعوث کرد تا در مقابل صف آرایی جریان حق و باطل، بشر راه را از بیراهه تشخیص دهد.

حجت الاسلام سعدی ادامه داد: طاغوت جریانی است که در مقابل جریان حق قرار می‌گیرد و شیطان سردمدار جریان طاغوت است، او مهمترین کارش گمراه ساختن مردم است تا آنان در مسیر صراط به رشد و کمال دست نیابند.

رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه امام صادق(ع) مهمترین هدف طاغوت انحراف انسان از مسیر حق بیان کرد و ابراز داشت: انسان هرگز با همراهی طاغوت به رشد و کمال نمی‌رسد یلکه تنها در سایه‌سار جریان حق است که می‌تواند به آن مقصود اصلی و الهی دست یابد چرا که طاغوت در بستر تاریکی و ضلالت حرکت‌ کرده و جریان حق مسیرش سراسر نور است.

وی ادامه داد: شیطان به عنوان سردمدار جریان باطل قسم یاد کرده که مانع رشد و بلوغ انسان‌ها شود و در مصاف حق و باطل اولیای الهی منادی رشد و هدایت هستند. خداوند در آیات الهی می‌فرماید: به انسان‌ها بگویید با من راز و نیاز کنند ما رشد آنان را فراهم می‌کنیم.

حجت الاسلام سعدی با بیان اینکه انسان باید بتواند حق و باطل را تشخیص دهد و برهمگان آشکار کند، گفت: این مهم پس از واقعه عاشورا به وسیله کاروان اسرای کربلا از سوی حضرت زینب(س) و حضرت امام سجاد(ع) اتفاق افتاد و طاغوت رسوا شد.

رییس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه امام صادق(ع) با اشاره به اینکه قرآن کریم در تبیین طاغوت چند راهکار ارائه می‌دهد، تصریح کرد: خداوند در قرآن کریم با اشاره به برخورد حضرت ابراهیم(ع) با طاغوت چنین بیان می‌کند ابراهیم رشید، با طاغوت احتجاج کرد؛ بنابراین یکی از دستاورد احتجاج به طاغوت مبهوت شدن اوست.

وی ادامه داد: ما باید بدانیم که حق هرگز منزوی نمی‌شود حضرت زینب(س) چنان با طاغوت احتجاج کردند که طاغوت آن زمان بدتر از طاغوت فرعون مبهوت شد، معجزه و مباهله از دیگر روش‌های قرآن برای تبیین طاغوت به شمار می‌روند./813/پ۲۰۲/ب۲

ارسال نظرات