۱۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۹
کد خبر: ۵۳۶۲۶۰
نمایشگاه مطبوعات؛

حجت الاسلام محمود آبادی: همایش‌ها و سمینار‌های اقتصاد مقاومتی خروجی قابل قبولی ندارند

مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی مرکز جنوب شرق کشور با ابزار گلایه از برگزاری همایش‌ها و مراسم‌های بی‌ثمر، گفت: همایش‌ها و سمینار‌هایی با موضوع اقتصاد مقاومتی در کشور برگزار می‌شود ولی بیشتر این مراسم‌ها خروجی قابل قبولی ندارند.
حجت الاسلام محمد محمود‌آبادی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام محمد محمود‌آبادی، مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی مرکز جنوب شرق کشور با حضور غرفه خبرگزاری رسا در بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها، با اشاره به ضرورت تحقق اقتصاد مقاومتی، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب نامگذاری سال‌های اخیر را از حوزه اقتصاد تعیین کرده‌اند که نشانگر میزان اهمیت مقوله اقتصاد در این برهه از تاریخ کشور است.

حجت الاسلام محمودآبادی ابراز داشت: رهبر انقلاب با توجه به رکود و مشکلات اقتصادی کشور، تحریم‌های ناعادلانه و واردات بی‌رویه کالا، طرح اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند.

وی تصریح کرد: دولتمردان با تکیه بر توان داخلی و ایجاد اقتصادی درون‌زا و برون‌نگرا، به مقدار قابل توجهی می‌توانند میزان وابستگی کشور به واردات کالای خارجی را کاهش دهند.

مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی مرکز جنوب شرق کشور با تأکید بر این که متخصصان ایرانی می‌توانند اقتصاد کشور را به بالندگی و رشد برسانند، گفت: بی‌تردید چنین کار بزرگی نیازمند فرهنگی‌سازی است تا مباحث اقتصاد مقاومتی به گفتمان در جامعه تبدیل شود.

وی خاطرنشان کرد: تا زمانی که رفع مشکلات اقتصادی دغدغه همه مردم جامعه نشود، نه تنها شاهد عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی نخواهیم بود، بلکه این مسأله در قالب شعار باقی‌ خواهد ماند.

مشاور فرهنگی اجتماعی مجتمع معدنی صنعتی گل‌‌گوهر سیرجان با ابزار گلایه از برگزاری همایش‌ها و مراسم‌های بی‌ثمر، عنوان کرد: همایش‌ها و سمینار‌هایی با موضوع اقتصاد مقاومتی در کشور برگزار می‌شود ولی بیشتر این مراسم‌ها خروجی قابل قبولی ندارند؛ متأسفانه برخی مسؤولان کشور با برگزاری چنین مراسم‌هایی صرفاً به دنبال تبلیغ سازمان خود هستند.

وی با تأکید بر این که مراکز فرهنگی، دستگاه‌های فرهنگی و به ویژه حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها بیشترین سهم را در فرهنگی‌سازی اقتصاد مقاومتی دارند، یادآور شد: به نظر می‌رسد حوزه علمیه و دانشگاه نیز با عملگرایی مطلوب فاصله گرفته‌اند چرا که در محافل علمی حوزه و دانشگاه کمتر می‌بینیم که اراده‌ای جدی برای اجرای اقتصاد مقاومتی وجود داشته باشد.

حجت الاسلام محمودآبادی  ابراز داشت: امیدوارم علما، اندیشمندان و نخبگان با تشکیل اتاق‌های فکر بکوشند تا اقتصاد مقاومتی را تبدیل به گفتمان‌سازی کنند؛ اگر چنین شود جامعه شعارزدگی را پشت سرگذاشته و به سوی مرحله عملیاتی پیش خواهد رفت.

وی با مورد خطاب قرار دادن تولیدکنندگان داخلی، اظهار داشت: متأسفانه به سبب کیفیت کم برخی از محصولات داخلی، سال‌ها است که اعتماد مردم از تولیدات داخلی سلب شده است.

مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی مرکز جنوب شرق کشور تصریح کرد: تولید کنندگان باید بدانند که علاوه بر کمیت، باید کیفیت کالا را نیز مدنظر قرار دهند تا مجدداً بتوانند اعتماد مردم را جلب نمایند.

وی گفت: اگر سودجویی و بهره‌برداری اقتصادی جای خود را به وجدان‌کاری و مسؤولیت‌پذیری بدهد، کالای تولیدی کشور با کیفیت خواهد شد./878/۲۰۱/ح

ارسال نظرات