۱۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۸
کد خبر: ۵۳۶۶۳۶
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان:

دبیرستان دخترانه صدرای بندرعباس فضای فیزیکی مناسبی ندارد

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان از تحصیل دانش آموزان دختر دبیرستان علوم و معارف اسلامی صدرای بندرعباس در فضایی نامناسب خبر داد و بر احداث دبیرستان ۹ کلاسه در این شهرستان تاکید کرد.
حجت الاسلام انصاری راد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد امروز در بازدید از فضای فیزیکی دبیرستان دخترانه علوم و معارف اسلامی صدرای بندرعباس و دیدار با مدیر و معلمان این دبیرستان گفت: مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا، مدارسی نوپا بوده که با هدف خدمت به دین و فرهنگ اسلامی تاسیس شده و در جهت رشد و تعالی فکری و شخصیتی دانش آموزان تلاش می کند.

وی با بیان اینکه اهم کار مدارس علوم و معارف اسلامی آشناساختن دانش آموزان با معارف دین و ارزش های دینی و اسلامی است افزود: معلمان نیز باید با تاسی از پیامبر اکرم(ص)، این سه وظیفه و رسالت مهم را مدنظر قرار دهند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان اذعان داشت: یکی از مدارس نمونه و فعال در استان هرمزگان به لحاظ برخورداری از محتوا و رشد تعالی، دبیرستان دخترانه علوم و معارف اسلامی صدرای بندرعباس است.

حجت الاسلام انصاری راد در ادامه افزود: نبود فضای فیزیکی مناسب برای فعالیت دبیرستان دخترانه صدرای بندرعباس از اهم دغدغه تبلیغات اسلامی است.

وی در ادامه افزود: تمام هم و غم اداره‌کل تبلیغات اسلامی هرمزگان، تامین ساختمان مناسب برای تحصیل دانش‌آموزان دختر دبیرستان علوم و معارف اسلامی است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان گفت: علیرغم اینکه دبیرستان دخترانه علوم و معارف اسلامی صدرای بندرعباس به لحاظ فضای آموزشی از شرایط مناسب و خوبی برخوردار نیست و مشکلات طاقت فرسایی را تحمل می کند، اما به عنوان یکی از مدارس فعال، با انگیزه و پرتلاش استان به شمار می رود.

حجت الاسلام انصاری راد همچنین تصریح کرد: این اداره کل، تمام تلاش خود را برای رفع نقیصه اصلی این دبیرستان که همان تامین فضای فیزیکی و آموزشی است به کار گرفته و در درازمدت پیگیری کرده تا یک باب دبیرستان 9 کلاسه در شهر بندرعباس احداث شود.

وی گفت: برای جذب بودجه و اعتبارات لازم به منظور احداث ساختمان آموزشی دبیرستان دخترانه علوم و معارف اسلامی صدرای بندرعباس تلاش می کنیم، امید است این مشکل در درازمدت رفع شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان تاکید کرد: باید در راستای تحقق اهداف والای این مراکز آموزشی گام برداشت و از ظرفیت های موجود در جهت دستیابی به اهداف مدنظر به نحو احسن بهره برد.

حجت الاسلام انصاری راد با تاکید بر اینکه احداث ساختمان جدید مستلزم مشارکت جدی خیرین و نوسازی مدارس است تصریح کرد: در حال حاضر با توجه به ضرورت و شرایط کنونی، از ساختمان فعلی استفاده می‌شود که می‌بایست نسبت به احداث ساختمان جدید هر چه سریع‌تر اقدام کرد./851/د۱۰۳/ب۲

ارسال نظرات