۱۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۷
کد خبر: ۵۳۶۶۶۰
فیروزآبادی:

استعفای سعد حریری یک معادله بسیار سبک سیاسی است

مشاور عالی نظامی فرماندهی کل قوا در واکنش به استعفای سعد حریری، گفت: به نظرم این معادله سیاسی، پتانسیل بهره‌برداری برای ایجاد حادثه پر سر و صدایی در منطقه ندارد.
سرلشکر فیروز آبادی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سرلشکر سید حسن آقایی فیروزآبادی، مشاور عالی نظامی فرماندهی کل قوا در مراسم ختم پدر سردار قاسم سلیمانی که در مصلای تهران برگزار شد در جمع خبرنگاران درباره استعفای سعد حریری نخست وزیر لبنان، اظهار داشت: این استعفا ارزش بهره برداری برای عربستان ندارد چرا که این استعفا یک معادله بسیار سبک سیاسی است.

وی ادامه داد: سعد حریری به دلیل اینکه پدرش قبلا نخست وزیر لبنان بوده و طبق قانون اساسی این کشور نخست وزیر از میان اهل‌سنت لبنان انتخاب می‌شود، انتخاب شد. بعد از شکست‌‌های عربستان او خیلی تلاش کرد که فتنه‌ای در لبنان درست کند اما پس از اینکه حزب الله لبنان بر اسرائیل پیروز شد و یک اتحادی بین ملت لبنان برقرار شد، حریری می‌خواست از فرصت موجود استفاده کند و نخست‌وزیر شود.

مشاور عالی نظامی فرماندهی کل قوا ادامه داد: عربستان وقتی دید که نمی‌تواند از آن بهره برداری داشته باشد از او خواست که استعفا بدهد و عربستان باید فکر بهره ‌برداری از آن را از سر به در کند. به نظرم این معادله سیاسی، پتانسیل بهره‌برداری برای ایجاد حادثه پر سر و صدایی در منطقه ندارد و آن‌ها فقط استفاده جنگ روانی از این موضوع می‌کنند./816/۲۰۲/ح

ارسال نظرات