۱۸ آبان ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۲
کد خبر: ۵۳۷۱۰۹

چند خبر کوتاه از مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران

فراخوان چهارمین نمایشگاه تخصصی کتاب ویژه حوزه های علمیه خواهران، سفر هیئتی متشکل از مسؤولان حوزه علمیه خواهران به سوریه و حضور مدیر حوزه علمیه خواهران در دومین اجلاس بین المللی علمای مقاومت در لبنان از مهم ترین اخبار مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران کشور در هفته جاری بود.
حوزه علمیه خواهران

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پایگاه خبری و  اطلاع رسانی حوزه‌های علمیه خواهران، احمد شایانفر با اعلام این خبر گفت: یکی از اهداف مرکز نشر هاجر تهیه کتابهای مورد نیاز طلاب جهت تحقیق و پژوهش در علوم دینی و اجتماعی است، این مرکز نمایشگاه های متعددی را در حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور برگزار می کند.

وی افزود: برگزاری این گونه  نمایشگاه ها حمایت از نشر و آثار مکتوب؛ توسعه و ترویج کتاب و کتابخوانی در میان اقشار مختلف به ‌منظور رشد و ارتقاء سطح معرفت و دانش؛ اطلاع رسانی و معرفی تازه‌های نشر؛ تسهیل در تهیه محصولات علمی، پژوهشی و فرهنگی به وسیله اساتید و طلاب؛ مساعدت در ساماندهی و تجهیز کتابخانه‌های حوزهای علمیه خواهران و صرفه‌جويي در هزينه خريد است.

مدیرعامل مرکز نشر هاجر با بیان این که چهارمین نمایشگاه تخصصی کتاب حوزه‌های علمیه خواهران، همزمان با بیست و پنجمین دوره هفته کتاب آغاز می‌شود، ادامه داد: این نمایشگاه به مدت دو ماه در حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور دایر خواهد بود.

شایانفر بیان داشت: بالا بودن بهای کاغذ و هزینه‌های چاپ و نشر، افزایش قیمت کتاب و مشکل بودن خرید منابع مرجع، کتاب های دوره ای و تخصصی حوزوی از جمله مسائلی بود که ما را بر ان داشت تا نسبت به برگزاری نمایشگاه های کتاب در حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور اقدام کنیم تا خدمت مثمرثمری به طلاب فرهیخته ارائه دهیم.

وی افزود: ناشران می‌توانند در موضوعات «تفسیر و علوم قرآنی»، «فقه و اصول، فلسفه و کلام»، «علوم انسانی مرتبط با حوزه دین» و «زنان و خانواده، فرهنگی تربیتی» آثار خود را جهت عرضه در نمایشگاه تا 21 آبان ماه به دبیرخانه چهارمین نمایشگاه تخصصی کتاب (ویژه حوزه های علمیه خواهران سرار کشور) به نشانی الکترونیکیhajar.whc.ir و یاTelegram.me/NashrHajar   ارسال نمایند.

مدیرعامل مرکز نشر هاجر افزود: در این دوره از نمایشگاه، بخش‌های ویژه کودک و نوجوان، ادبیات، دفاع مقدس و نرم‌افزار نیز افزوده شده است.

هیئت حوزوی به سوریه سفر کرد

حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی مدیر و حجت الاسلام والمسلمین مولایی مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران که جهت شرکت در اجلاس علمای مقاومت به لبنان رفته بودند، به سوریه سفر کردند.

 این هیئت حوزوی علاوه بر زیارت حرم مطهر حضرت زینب و حضرت رقیه سلام الله علیهما, مورد استقبال دفتر رهبر معظم انقلاب در سوریه قرار گرفتند و از نمایندگی جامعة المصطفی در سوریه نیز بازدید کردند.

گزارشات این هیئت حوزوی حاکی است که امنیت در سوریه روز به روز در حال افزایش بوده و پیروزیهای اخیر در جبهه مقاومت، روحیه جدیدی را به مردم دمیده است.

مخالفت علمای اهل سنت با اندیشه وهابیت در کنفرانس مقاومت لبنان

حجت الاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی، مدیر حوزه های علمیه خواهران که در دومین اجلاس بین المللی علمای مقاومت در لبنان حضور یافته بود در گفتگو با خبرنگاران، در ارزیابی این رویداد مهم جبهه مقاومت گفت: این اجلاس به مدت دو روز برگزار شد و ما از طرف مجمع تقریب و اتحادیه علمای مقاومت دعوت شدیم. اجلاس یک بخش عمومی داشت که مهمترین رخداد آن پیام مقام معظم رهبری به شیخ ماهر حمود بود که بسیار اهیمت داشت و توسط آیت الله اراکی قرائت شد.

حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی افزود: سخنرانان مختلفی از کشورهای گوناگون در این اجلاس صحبت کردند و بر تحقق وعده الهی درباره آزادی قدس در مقابل بیانیه بالفور تاکید کردند. این کنگره در سالگرد بیانیه بالفور برگزار شد.

منشا اصلی توطئه هایی که در منطقه وجود دارد یا در حال شکل گیری است رژیم اسرائیل است

وی ادامه داد: اهمیت این گنگره از این جهت بود که علما و اندیشمندان جهان اسلام از بیش از یکصد کشور که هرکدام دارای نفوذ بودند شرکت کردند و البته بعضی هم نتوانستند شرکت کنند. شرکت کنندگان جمع فرهیخته ای بودند که نقطه اشتراک دیدگاه های آن‌ها لزوم مقابله با اسرائیل این غده سرطانی منطقه بود و اینکه توطئه هایی که در منطقه وجود دارد یا در حال شکل گیری است منشا اصلی آن رژیم اسرائیل و حامیانش هستند.

مدیر حوزه های علمیه خواهران خاطرنشان کرد: نقشی که علمای مختلف شیعه و سنی می توانند داشته باشند این است که اقشار مردم و فرهیختگان جامعه را نسبت به توطئه هایی که توسط دشمنان اسلام طراحی میشود و مسیر اصلی مبارزه با اسرائیل را به سمت اختلافات قومی و مذهبی تغییر داده است آگاه کنند.

مخالفت علمای اهل سنت با اندیشه وهابیت

وی افزود: همچنین در کمیسیون هایی که به موازات در محورهای مختلف برگزار شد و من در برخی از آن ها شرکت کردم علمای اهل تسنن میگفتند اندیشه سلفیت و وهابیت یکی از اموری است که مستقیما به ایجاد درگیری داخلی به نفع اسرائیل خدمت میکند و منشا بخش زیادی از حوادث منطقه به نوع نگاهی که وهابیت در میان مردم در کشورهای مختلف ایجاد کرده است بر میگردد که این نکته برای من جالب بود.

ترویج فرهنگ مقاومت در حوزه های خواهران

حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی با اشاره به برنامه های حوزه خواهران برای آشنایی طلاب با فرهنگ و اندیشه مقاومت گفت: ما به موازات حرکت آموزشی و پژوهشی سعی میکنیم در بخش فرهنگی طلاب خواهر با مباحث روز و جریان شناسی فکری در عرصه بین الملل اشنا شوند زیرا «العالم بزمانه لایهجم علیه اللوابس»

وی افزود: برنامه هایی طراحی کردیم که خواهران با مسائل اصلی جهان اسلان آشنا شوند و از طریق تریبون های دردست خود چه از طریق فضای مجازی و چه از طریق فضای حقیقی بتوانند نهایت استفاده را در مقابله با ظلم و توطئه‌هایی که اسرائیل در منطقه دارد بکنند./968/پ۲۰۴/ج

ارسال نظرات