۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۶
کد خبر: ۵۳۸۱۳۱
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان تأکید کرد؛

ضرورت توجه شورای فرهنگ عمومی به فرهنگ کتابخوانی

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان گفت: عدم توجه شورای فرهنگ عمومی استان ها به طرح موضوع مهم مطالعه و کتابخوانی در شورا و ارائه راهکارهای لازم در این زمینه یکی از عوامل کاهش فرهنگ کتابخوانی است.
حجت الاسلام انصاری راد

حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با اشاره به جایگاه کتاب در جامعه گفت: بی تردید اهمیت، نقش و جایگاه کتاب بر کسی پوشیده نیست و همه لایه های اجتماعی کم و بیش به ارزش کتاب و میزان تاثیرگذاری آن واقفند.

وی در ادامه افزود: اما آنچه امروزه جای بسی تاسف دارد روند روبه کاهش فرهنگ کتابخوانی و انس و علاقه با کتاب است، برخلاف دیگر جوامع که اهتمام ویژه ای به امر مهم کتابخوانی و مطالعه دارند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان با تاکید بر اینکه اساس رشد و تعالی شخصیت افراد یک جامعه به میزان پایبندی به مطالعه کتاب بستگی دارد تصریح کرد: جامعه ای سعادتمند و پیشرو است که همه آحاد آن به کتاب و کتابخوانی عشق بورزند و با کتاب زندگی کنند.

حجت الاسلام انصاری راد ادامه داد: در این گونه جوامع، مطالعه کتاب به عنوان یک اصل جدایی ناپذیر تلقی می شود و دانشمندان و اندیشمندان و قشر فرهنگی جامعه همواره مردم آن جامعه را به مطالعه کتاب رهنمون می سازند.

وی اضافه کرد: برای دستیابی به این مهم می بایست برنامه ریزان و متولیان حوزه فرهنگ از تمامی ظرفیت ها و امکانات دراختیار برای اطلاع رسانی استفاده کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان همچنین افزود: دستگاه های فرهنگی، رسانه های مکتوب و شنیداری نقش بسزایی در توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی دارند.

حجت الاسلام انصاری راد با اشاره به عوامل کاهش فرهنگ کتابخوانی در کشور، عدم توجه شورای فرهنگ عمومی استان ها به طرح موضوع مهم مطالعه و کتابخوانی در شورا و ارائه راهکارهای لازم در این زمینه را یکی از  مهمترین عامل در کاهش این فرهنگ دانست.

وی در ادامه افزود: می بایست فرهنگ کتابخوانی بیش از این در شورای فرهنگ عمومی مورد بحث قرار می گرفت و موانع پیش روی مطالعه و تصمیمات لازم در این زمینه اتخاذ می شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان همچنین گفت: مراکز  آموزشی اعم از مدارس و دانشگاه ها نیز در زمینه ارتقای فرهنگ کتابخوانی و مطالعه، به خوبی به وظایف فرهنگی خود عمل نکردند، با توجه به شکل گیری شخصیت افراد در مراکز آموزشی، این گونه مراکز می توانند مشوق خوبی برای رشد و تقویت فرهنگ کتابخوانی در کشور باشند.

حجت الاسلام انصاری راد با بیان اینکه بخش اعظم شخصیت افراد در محیط خانه شکل می گیرد افزود: بنابراین پدر و مادر باید مشوق خوبی برای فرزندان در گرایش به سمت مطالعه و کتابخوانی باشند، این امر مهم از وظایف والدین است، چرا که در مطالعه، حالات دانشمندان بزرگ به چشم می خورد که پایه های دانش و آگاهی های آنان در محیط خانه تکوین یافته است./851/ت۳۰۲/ب۲

ارسال نظرات