پیشنهاد روز روحانیت از سوی آیت الله فاضل به رهبر انقلاب ارائه شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بابل، حجت الاسلام محمود مشایخ، امام جمعه نوشهر شامگاه امروز در مراسم سالگرد ارتحال آیت الله فاضل در مدرسه علمیه فیضیه مازندران در بابل با تسلیت سالروز رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع)، گفت: علما در مسیر پیامبران و ائمه اطهار(ع) منادیان فرهنگ اسلامی و حافظان ارزش ها در جامعه هستند تا جامعه در مقابل هجمه های فرهنگی دشمنان مصون بماند.
وی با اشاره به زلزله در غرب کشور و تسلیت این حادثه تلخ، خاطرنشان کرد: حوادث تلخ و بحران ها در کشور، باید اتحاد و همبستگی ملی ما را تقویت کند و همه باید برای کمک به هم وطنان و آسیب دیدگان از این حادثه تلخ تلاش کنند.
استاد حوزه علمیه به تاکید مقام معظم رهبری برای کمک به مردم زلزله زده، تاکید کرد: دشمن مترصد فرصت جویی و سوء استفاده از حوادث این چنین است و همه آحاد ملت و دولت برای عبور از این بحران تکلیف دارند.
وی با گرامیداشت سالروز رحلت آیت الله فاضل استرآبادی، اظهار داشت: مرحوم آیت الله فاضل از بیت علمای بزرگ بود و در دو جهت سببی و نسبی به علمای بزرگی مانند آیت الله نجفعلی فاضل و آیت الله کوهستانی متصل بود.
حجت الاسلام مشایخ تاکید کرد: خانه مرحوم آیت الله فاضل خانه علم و فقاهت بود و فرزندان و دامادهای ایشان از روحانیت فرهیخته و دانشمند هستند.
وی با بیان این مطلب که در طول تاریخ هدایت و رهبری دینی جامعه بر عهده علما و روحانیت بود، تصریح کرد: پیشنهاد روز روحانیت در تقویم رسمی کشور طی پیشنهادی از سوی مرحوم آیت الله فاضل در دیدار حضوری با مقام معظم رهبری ارائه شد که با استقبال مقام معظم رهبری در تقویم رسمی کشور روز اول اسفند به نام روحانیت و دفاع مقدس نامگذاری شد و این روز از یادگاری های آیت الله فاضل است.
امام جمعه نوشهر به شهادت تعداد بالایی از علما و روحانیت برای حفظ حریم جامعه اسلامی پرداخت و افزود: حفظ و صیانت از منابع دینی، مقابله با بدعت ها و انحراف ها و بسیج همگانی مردم در مقابل بیگانگان از کارکردهای روحانیت در طول تاریخ است.
وی ادامه داد: بهائیت و وهابیت دو مذهبی جعلی و ساختگی دشمنان اسلام علیه اهل سنت و شیعه هستند و امروز شاهد نفوذ گسترده وهابیت در میان اهل تسنن هستیم اما به دلیل حضور روحانیت شیعه در صف مقدم حفاظت از حریم جامعه اسلامی، بهائیت آنچنان موفق به نفوذ در جامعه شیعه نیست.
حجت الاسلام مشایخ بر لزوم هوشیاری برای فتنه انگیزی دشمنان در میان جامعه تاکید کرد و اظهار داشت: دشمن با طراحی شیعه انگلیسی و سنی آمریکایی به دنبال فتنه انگیزی و انحراف در جامعه است و باید همگان برای عبور از این فتنه ها به دامن ولایت پناه ببریم.
وی ولایت پذیری را از ویژگی های خاص مرحوم آیت الله فاضل بیان کرد و گفت: ولایت پذیری از صفت های خاص طرفداران حق است و آیت الله فاضل با بصیرت بالای خود همواره به دفاع به هنگام از ولایت می پرداخت.
امام جمعه نوشهر افزود: همگام بودن با ولی فقیه در مسائل سیاسی، عبادی و فقهی از ویژگی بارز آیت الله فاضل بود.
استاد حوزه علمیه با اشاره به تاسیس حوزه علمیه فیضیه مازندران از سوی آیت الله فاضل، تصریح کرد: آیت الله فاضل به وجود داشتن مسؤولیت های مهم و کلیدی در عرصه سیاسی کشور و نمایندگی مجلس شورای اسلامی، به تربیت شاگردان و طلاب حوزه علمیه روی آورد تا علمایی متخصص و برجسته را تحویل جامعه دینی و اسلامی در این حوزه علمیه تربیت شوند.
وی ادامه داد: آیت الله فاضل الگوی طلاب و روحانیت مازندران بود و به تبعیت از پیامبر اسلام(ص) بدون تکلف با مردم به سخن می پرداخت و به مانند پدری دلسوز و هدایت گری برجسته در میان مردم محسوب می شد.
حجت الاسلام مشایخ با بیان این مطلب که مرحوم آیت الله فاضل به معنای واقعی یک عالم بزرگ و ربانی بود، گفت: در جای جای زندگی مرحوم آیت الله فاضل تطبیق و هماهنگی میان ادعا و عمل دیده می شود و ایشان هم مشوق طلاب و مردم برای حضور در جبهه ها بود و هم خود در عرصه دفاع مقدس بارها حضور یافت.
وی افزود: مرحوم آیت الله فاضل با تقدیم فرزند جوانش به انقلاب در ایام دفاع مقدس، مدال برجسته پدرشهید را بر سینه خود قرار داد تا خدمت به انقلاب و اسلام را با این عمل خود تکمیل کند.
استاد حوزه علمیه به حضور فعال و همه هفته آیت الله فاضل در نمازجمعه اشاره کرد و اظهار داشت: آیت الله فاضل اهتمام خود را برای تقویت پایه های نظام اسلامی و سنگرهای مختلف آن مانند نمازجمعه به کار می برد و آمر به معروف و نهی از منکر هم با عمل و هم با زبان بود./1313/پ۲۰۲/ب۱