۲۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۱
کد خبر: ۵۳۸۶۸۸
تولیت آستان قدس رضوی:

نخستین اولویت هیأت های مذهبی نیازشناسی جامعه است

تولیت آستان قدس رضوی درباره ویژگی های هیأت های سازنده و موثر، گفت: شاخصه یک هیأت خوب کثرت جمعیت نیست، بلکه میزان اثرگذاری آن است که مرام و اخلاق اهل‌ بیت(ع) در آن بیان شود.
حجت الاسلام والمسلمین رییسی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی امروز 27 آبان در همایش خادمان فرهنگ رضوی که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به اثرگذاری سخنان رهبر معظم انقلاب در آرام کردن جامعه در شرایط حساس گفت: میزان تأثیرگذاری با اخلاقیات رابطه مستقیم دارد.

وی درباره ویژگی های هیأت های سازنده و موثر گفت: شاخصه یک هیأت خوب کثرت جمعیت نیست، بلکه میزان اثرگذاری آن است که مرام و اخلاق اهل‌بیت(ع) در آن بیان شود.

تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر این مطلب که اگر انسانی از هیأت خارج شود و در اخلاق و مرام او تغییری ایجاد شود، می‌توان اینگونه ادعا کرد که آن هیأت تاثیرگذار است، اظهار کرد: هیأت سیاسی به معنای عضو بودن در گروه و جناح خاصی نیست، بلکه هیأت هایی سیاسی هستند که نیاز جامعه را بشناسند و راهکار پیشنهاد کنند.

وی در خصوص سیاسی بودن هیأت ها و زیارت‌نامه‌ها گفت: زیارت جامعه کبیره و زیارت امام رضا(ع) سیاسی است، در این زیارت‌ها معانی تبری و تولی مطرح است و این بدان معنا است که دین آمیخته با سیاست است و بین این دو جدایی نیست.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با بیان اینکه هیأت ها پشتواته امنیت ملی و انقلاب هستند، اظهار داشت: هر فعالیت ارزشمند و مقدسی اگر در سایه خداوند و ائمه اطهار(ع) انجام شود، تقدس پیدا می کند و در غیر اینصورت تقربی حاصل نمی شود.

وی با بیان اینکه تقدس هر مکانی و زمانی در پرتوی خدا است که اگر این ارتباط رخ ندهد، آن موضوع تقدس پیدا نمی‌کند، تصریح کرد: هیأت هایی پناهگاه دل انسانها می شوند  که در آن نسخه درمان انسان و جامعه پیدا شود.

تولیت آستان قدس رضوی دربخش دیگری از سخنان خود در خصوص ارزش خدمتگزاری گفت: هرکسی با خدا انس و ارتباط بیشتری گرفته باشد، ارزش بیشتری دارد و از طرفی خادمی به خدا مقرب‌تر است که مقرب به خدا باشد که در مراحل چندگانه خادم در نخستین گام با اندیشه بعد با اخلاق، عمل و رفتار به این تقرب دست پیدا کند.

علی اکبر عصارنیا، مدیر مرکز امور خادمان آستان قدس رضوی نیز در ادامه با بیان اینکه رسیدگی به محرومان با اولویت مجاوران و زائران از مهمترین مسائل در آستان قدس رضوی است، افزود: دو سال است که با برنامه‌ریزی، خادمی امام رضا را در ایران گسترش دادیم و همه می‌توانند خادم امام رضا(ع) باشند.

وی با بیان اینکه از زمان شروع این طرح تاکنون بیشترین گزارش‌ها در بحث خدمت‌رسانی به محرومان بوده و خیلی از مجموعه‌ها در این بحث مشغول فعالیت هستند، تصریح کرد: ثبت‌ نام ۲۵۰۰ نفر از ۴۰ هزار نفر کامل شده است و از اجرای این طرح از سال گذشته تاکنون، حدود 40 هزار نفر از تمام شهرهای کشور در آن ثبت‌نام کردند.

مدیر مرکز امور خادمان آستان قدس رضوی با ذکر اینکه این خدام می‌توانند ایامی را در حرم مطهر رضوی کشیک باشند، تصریح کرد: این خادم یاران هم اکنون در تمام کشور با یک لباس در حال خدمت‌رسانی هستند.

عصارنیا با اشاره به اینکه هیأت ها نیز می‌توانند به شکل گروهی ثبت‌نام کنند، گفت: بدین معنی که اعضای مرکزی هیئت ها با پا گذاشتن به عرصه خدمت‌رسانی به مردم یا انجام کارهای فرهنگی در هفته در بعد از ظهر را به انجام کارهای عام‌المنفعه در شهر خود اختصاص دهند./934/پ201/ب1

ارسال نظرات