بسیج، نیروهای متخصص برای مقابله با تهاجم فرهنگی و اعتقادی دشمن تربیت کند

حجت الاسلام حسن موسایی معاون تبلیغ و امور بین الملل حوزه علمیه هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با تاکید بر اینکه بسیج، انتقال فرهنگ عظیم و والای اسلام ناب محمدی(ص) را بر عهده دارد گفت: بسیج حافظ ارزش های اصیل و ارزشمندی است که انتقال آن به نسل نوجوان و جوان باعث افتخار و سربلندی کشور می شود.
وی در ادامه، ایفای نقش موثر در اجتماع و ترویج فرهنگ دینی توسط بسیجیان را مهمترین فلسفه تشکیل بسیج ذکر کرد و گفت: اصلاح جامعه، گسترش اخلاق اسلامی، پیشرفت علمی و فرهنگی جامعه از وظایف اصلی سازمان بسیج مستضعفین است.
معاون تبلیغ و امور بین الملل حوزه علمیه هرمزگان در ادامه، پیشرفت های ایران اسلامی در حوزه های مختلف را مدیون نیروهای بسیجی دانست و افزود: دسترسی به پیشرفت ها و مسائل علمی، پزشکی و حرکت های رو به جلو در دیگر زمبنه ها نتیجه روحیه بسیجی افراد فعال در جامعه است.
حجت الاسلام موسایی به کارکرد اجتماعی و فرهنگی بسیج اشاره داشت و تصریح کرد: امروزه پررنگ ترین نقش بسیج را می توان در کارکرد اجتماعی فرهنگی و همچنین روحیه بسیجی افراد مشاهده کرد.
وی بیان کرد: به برکت انقلاب اسلامی، اندیشه امام راحل و رهنمون های مقام معظم رهبری، تفکر بسیجی پربارتر و قوی تر از گذشته شده و ملت بزرگ ایران با تفکرات بسیجی پیروز نبردهای مختلف در طول تاریخ بوده و هستند.
معاون تبلیغ و امور بین الملل حوزه علمیه هرمزگان با اشاره به فرمان بسیج مستضعفین از سوی امام راحل گفت: اصل و اساس شعار امام راحل؛ مبارزه با مستکبران بود و مستضعفین، مبارزان اصلی با استکبار جهانی بودند، به عبارتی، تمامی نیروها و افرادی که زیر یوغ مستکبرین قرار گرفته بودند دست به دست هم دادند و با اتحاد و همبستگی در برابر استکبار ایستادند و امام راحل نیز این حرکت را با نام بسیج مستضعفین ساماندهی کردند.
حجت الاسلام موسایی، مبارزه با مستکبرین را از اهداف مهم انقلاب اسلامی ذکر کرد و گفت: مبارزان اصلی با استکبار نیز مستضعفان هستند که امروزه تفکر و روحیه استکبارستیزی آنان، سرتا سر دنیا را فراگرفته و نتایج خوبی را به همراه دارد؛ بسیج مردمی عراق و پیروزی آنان در برابر داعش نمونه بارز تفکر و روحیه بسیجی است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش بسیج در برابر مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن و حفظ اصالت های دینی و فرهنگی جامعه تصریح کرد: بسیج به عنوان نیرویی عملیاتی و جهادی در 8 سال دفاع مقدس خوش درخشید و بعد از ان نیز در راستای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن نیز اقدامات درخور و شایسته ای را انجام داده است.
معاون تبلیغ و امور بین الملل حوزه علمیه هرمزگان ادامه داد: دشمن پس از ناکامی در جنگ سخت، به جنگ نرم و تهاجم فرهنگی روی آورد و قصد دارد از این طریق، به نظام و کشور ضربه وارد کند، اما غافل از اینکه بسیج نیز متناسب با ترفند و توطئه دشمن، خود را برای مقابله با آن و دفاع از ارزش های اسلام ناب محمد(ص) آماده کرده است.
حجت الاسلام موسایی با تاکید بر برنامه ریزی نیروهای بسیجی برای مقابله با تهاجمات فرهنگی و اعتقادی دشمنان بیان کرد: بسیج مستضعفین، گروه های مختلف که توانایی اشباع جامعه در زمینه ها و ابعاد مختلف داشته باشند را تربیت کند./۸۵۱/ت۳۰۲/ب۲