۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۲
کد خبر: ۵۴۱۰۸۰
امام جمعه موقت اصفهان:

نقشه‌های تفرقه‌افکنانه استکبار برای نابودی شیعه و سنی است

امام جمعه موقت اصفهان با تأکید بر اهمیت وحدت در جامعۀ اسلامی گفت: امروز استکبار جهانی با حیلۀ حمایت از سنی، نه به شیعه و نه به سنی رحم می‌کند، آل‌سعود را هم‌چون گاو شیرده غارت می‌کنند و انگلیس هم شیعۀ انگلیسی راه می‌اندازد.
میردامادی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت‎الاسلام والمسلمین سیدمجتبی میردامادی، در خطبه‎های این هفته نماز جمعه اصفهان که در مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب دربارۀ نابودی داعش گفت: ما درست است که از نظر وظیفه باید از سردار سلیمانی تشکر کنیم، اما این را هم باید بدانیم که این عنایت الهی بود، تا زمانی که سپاه و نیروی دریایی و ارتش و بسیجِ ما راه خدا را بروند و با توکل به خداوند و برای خداوند و به دور از هرگونه تظاهر و ریا وارد عمل شوند، بدانند که شکست نخواهند خورد.

وی افزود: رهبر انقلاب تأکید کردند که از کید و مکر دشمنان غافل نشوید و بیان کردند که آن‌هایی که این توطئه را طراحی کرده بودند، به دنبال آن هستند که راه جدیدی برای ضربه به اسلام بیابند، هم‌چنین ایشان تأکید کردند که اگر رژیم صهیونیستی را در منطقه از بین ببرید به همۀ کشورهای منطقه خدمت کرده‌اید.

امام جمعه موقت اصفهان خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب از نیروی دریایی، ارتش و سپاه تشکر کردند، دربارۀ تلاش‌های این ارگان‌ها در زلزله کرمانشاه نیز سپاس‌گزاری کردند، اگر این ها نبودند تلفات بیش از این می‌شد، آن‌ها همه‌چیز داشتند اما اکنون در یک لحظه همه‌چیزشان نابود شده است.

وی اظهار کرد: سردار سلامی گفتند که ما اگر برد موشک‌هایمان را تا دو هزار کیلومتر حفظ کرده‌ایم نه به دلیل محدودیت‌های فناورانه است، بلکه گفتند که ما تا آن دامنه که احساس می‌کنیم که از آن دامنه تهدید می‌شویم، برد موشک‌هایمان را نگاه داشته‌ایم، بنابراین اگر اروپایی‌ها بخواهند در کارِ ما دخالت بکنند، ممکن است، با موشک‌هایمان قلب اروپا را هم هدف قرار دهیم، خداوند یاور ماست،

حجت‌الاسلام والمسلمین میردامادی با اشاره به این‌که برخی تن‌شان می‌لرزد که مگر می‌شود با دنیا درافتاد، ابراز کرد: باید به آنان بگوییم اگر کسی بخواهد به ما زور بگوید با مشت دهان او را خرد خواهیم کرد، این عشق و ایمان باید در درونمان افزون شود، اگر عرب‌ها پشت به دین کردند، از ایرانیان کسانی هستند که در راه دین خداوند جان می‌دهند، باید روحیۀ انقلابی خود را حفظ کنیم.

وی با تبریک ولادت پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع) و هم‌چنین آغاز هفتۀ وحدت ابراز کرد: اگر امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری به وحدت تأکید می‌کردند و ما امروز می‌گوییم وحدت به معنای این نیست که ما سنی بشویم و سنی هستیم و این معنایش این نیست که اهل‌سنت شیعه شوند، بلکه به این معنا است که ما با هم وحدت داریم.

امام جمعه موقت اصفهان گفت: با فحاشی و با کارهای خلاف شرع کردن و با خوشی‌هایی که با گناه توأم است ما نمی‌توانیم ندا و منطق و دلیل و فلسفه خود را به گوش دیگران برسانیم، لذا در مقابل اسرائیل و آمریکا و جهان‌خواران جهان اتحاد و وحدت خواهیم داشت.

وی ابراز کرد: کفر جهانی با همۀ ما مخالف است، وقتی خداوند سبحان به اهل‌کتاب می‌فرماید بیاید تا در آن حرفی که بین ما یکسان است، متحد شویم، دیگر تکلیف ما با اهل‌سنت معلوم است، امروز استکبار جهانی با حیلۀ حمایت از سنی، نه به شیعه و نه به سنی رحم می‌کند، آل‌سعود را هم‌چون‌ گاو شیرده غارت می‌کنند و انگلیس هم شیعۀ انگلیسی راه می‌اندازد، ما همه باید تابع دین ناب محمدی باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین میردامادی با گرامی‌داشت سال‌روز شهادت آیت‌الله مدرس، خاطرنشان کرد: ای کاش بعد از چهل سال مردم می‌دانستند به چه کسی رأی بدهند، به کسی رأی بدهند که دنبال کسب مال و منافع خود نباشد، به دنبال سفرهای خارجی نباشد و پول بیت‌المال را غارت نکند، مسؤولان و مجلسیان امروز در برابر خون شهدا مسؤول هستند، باید در روز قیامت پاسخ بدهند.

وی ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی ایران، نظام خوبی است و مشکل ندارد، اسلام مشکل ندارد، آن فرد مسؤول و مدیر کل و وزیر اگر خلاف بکند، آبروی اسلام را هم می‌برد، نباید مسؤولان کارخانه‌ها و کارگاه‌ها را تعطیل بکنند و این همه بیکار در مملکت باشد، مسؤولیت بسیار سنگین است، شما روی کرسی ریاست نشستید و باید بدانید که خادم مردم هستید، به سیرۀ آیت‌الله مدرس نگاه کنید، ایشان فرمود خدا به من دو چیز یکی طمع و دیگری ترس نداده است، به نمایندگان مجلس می‌گویم مملکت الآن دچار بسیاری از مشکلات است که قانون می‌خواهد.

امام جمعه موقت اصفهان با بزرگ‌داشت روز قانون اساسی، افزود: قانون اساسی ما اجازۀ نفوذ دشمن به کشور را نمی‌دهد، ما قانون اساسی جامع، کامل و متقن  داریم./914/پ۲۰۱/ب۲

ارسال نظرات
captcha