۱۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۱
کد خبر: ۵۴۱۱۳۴
جانشین نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب:

توطئه داعش با حضور به موقع مرجعیت در صحنه خنثی شد

حجت الاسلام والمسلمین رضایی گفت: توطئه گروه‌های تروریستی تکفیری وهابی نیز همچون دیگر نقشه‌های شوم دشمنان اسلام به واسطه حضور به موقع مرجعیت در صحنه، خنثی شد.
محمد علی رضایی

حجت الاسلام و المسلمین محمد علی رضایی، استاد حوزه و دانشگاه، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با بیان این که گروه‌ها و جبهه‌های مخالف اسلام از دیرباز تلاش کرده‌اند تا علیه انقلاب اسلامی اقدام‌های فراوانی انجام دهند، بیان داشت: در تمام ادوار تاریخی، مسلمانان در برابر دشمنان خود ایستاده و موفقیت‌های قابل توجهی کسب کرده‌اند که نتیجه آن موفقیت‌ها به سرعت یا با گذشت زمان آشکار شده است.

جانشین نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اظهار داشت: شهادت حضرت امام حسین(ع) از موارد مهمی است که مورخان و اندیشمندان جهان با گذشت زمان در رابطه با موفقیت آن قیام اذعان دارند.

وی با بیان این که امام حسین(ع) در برابر افرادی که علیه دین و آیین‌الهی تلاش می‌کردند، قیام کرد و در نهایت به شهادت رسید، افزود: در آن زمان مخالفان خود را پیروز مبارزه می‌پنداشتند اما در دراز مدت آشکار شد که میلیون‌ها مسلمان به واسطه قیام اباعبد‌الله(ع) در برابر ظلم و ستم،‌ تبعیت از آن حضرت را سرلوحه کار خود قرار داده‌اند.

جانشین نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با تأکید بر این که مستکبران گاهی اوقات در دشمنی با مسلمانان نسبت به عقاید آنها غافل می‌شوند، ابراز داشت: زمانی که انگلستان سفره استعمار و استثمار خود را بر جهان اسلام و تشیع گسترده بود، غافل از آن بود که مردم با فتوای نیم خطی مراجع عظام تقلید، چه بلایی بر سر نقشه‌های شوم آنها خواهند آورد.  

وی با اشاره به اعطای امتیاز توتون و تنباکو در سفر سوم ناصرالدین شاه قاجار به فرنگ تصریح کرد: مردم آگاه و مسلمان ایران پس از فتوای ارزشمند و بزرگ آیت‌الله میرزای شیرازی نهضت تحریم تنباکو را آغاز کردند و دگرگونی بزرگی در عالم اسلام و جهان رقم زدند.

استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که دشمنان اسلام و انقلاب در موارد متعددی نسبت به قدرت مراجع و علما غافل بوده‌اند، گفت: پیروزی انقلاب اسلامی ایران در برابر قدرت‌های بزرگ جهانی به سبب تبعیت مردم از فرامین امام راحل(ره) به وقوع پیوست.

وی عنوان کرد: مستکبران جهانی زمانی که دیدند توفیقی در ممانعت از پیشرفت روز افزون اسلام در جهان کسب نکرده‌اند، طرح جدیدی را به میدان آوردند تا با ایجاد گروه‌هایی با اسم اسلام، علیه مبانی اسلامی مبارزه کنند.

حجت الاسلام و المسلمین رضایی اظهار داشت: توطئه ایجاد گروه‌های تروریستی تکفیری وهابی نیز همچون دیگر نقشه‌های شوم دشمنان اسلام، به واسطه حضور به موقع مراجع عظام تقلید در امور، خنثی شد.

وی خاطرنشان کرد: استکبار جهانی با حمایت‌های بی‌قفه خود از گروه های تروریستی کار را به جایی رساند که داعش در سرزمین‌های اسلامی حکومت جدیدی تشکیل داده بود اما با صدور فتوای آیت‌الله سیستانی بر لزوم مقابله با این تروریست‌ها، سیل عظیم جمعیت از جوانان عراقی به جبهه‌های جنگ روانه شدند.

جانشین نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اظهار داشت: نیرو‌های قدرتمند و مؤمن حشد‌الشعبی آنچنان در برابر تروریست‌ها صف آرایی کرده و غیرباورانه داعش را از سرزمین‌های خود خارج کردند که در تصور دشمنان اسلام نمی‌گنجید./878/ت۳۰۲/ق

ارسال نظرات
captcha