اجازه ندهیم استکبار با نفوذ در امت اسلام ایجاد تفرقه کند
آیت الله سید هاشم بطحایی گلپایگانی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با تبریک فرارسیدن ولادت با سعادت رسول مکرم اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) و هفته وحدت، گفت: اصولا دعوت قرآن کریم و سنت رسول خدا(ص) بر وحدت و یکپارچگی مسلمانان تأکید دارد.
نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: قرآن کریم تفرقه و انشقاق را از گناهان کبیره می داند؛ کسانی که بر خلاف مسیر وحدت اسلامی و وحدت امام و امت حرکت می کنند، مسیر تفرقه را در پیش می گیرند و جای آن ها در جهنم است.
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه تأکید قرآن کریم بر ایجاد وحدت و یکپارچگی در مقابل بیگانگان است، بیان داشت: پیامبر اکرم(ص) نخستین کار اساسی که در هنگام ورود به مدینه انجام دادند ایجاد وحدت میان قبیله اوس و خزرج و مهاجر و انصار بود.
وی ادامه داد: این قبایل با هم نزاع داشتند و اگر این اختلافات ادامه پیدا می کرد، پیامبر اکرم(ص) به ندرت می توانستند در کار خود موفق شوند و شاید هم موفقیتی حاصل نمی شد؛ لذا حضرت محمد(ص) برای پیشبرد اهداف خود عقد اخوت و مودت میان این گروه ها و اقشار برقرار کردند.
آیت الله بطحایی گلپایگانی بیان داشت: مسلمانان باید به پیامبر مکرم اسلام(ص) تأسی کنند چرا که ایشان الگوی عملی برای ما در ایجاد وحدت و همبستگی هستند؛ این وحدت در میان اقشار مختلف مسلمانان از هر قوم و طایفه ای با هر زبان و نژاد و رنگی از واجبات است، چون تفریق برابر با نابودی آنهاست.
نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری افزود: شیعه و سنی، عجم و عرب و کرد برای دشمنان اسلام فرقی نمی کند چرا که آن ها از واژه اسلام همانند یک کوه آتش فشان می ترسد و می خواهد ریشه این دین آسمانی و الهی را بخشکاند.
وی مقابله با نفوذ استکبار برای ایجاد تفرقه را ضروری دانست و تصریح کرد: انقلاب اسلامی با وحدت جامعه به پیروزی رسید، نباید اجازه دهیم استکبار به درون این صفوف فشرده و متحد نفوذ کند که در این صورت، ایران را تکه تکه می کند؛ برای حفظ یکپارچگی ایران و این عظمت و شوکتی در این انقلاب به دست آمده است، و برای حفظ بقای اسلام و قرآن، وحدت و یکپارچگی از ضروریات است.
استاد حوزه علمیه قم در پایان یادآور شد: امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب با ژرف نگری هایی که دارند از ابتدای شکل گیری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بر وحدت تأکید کردند و بر ملت و امت است که براساس تبعیت از ولایت، وحدت را به تمام معنا حفظ کنند./840/ت۳۰۲/ق