۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۴
کد خبر: ۵۴۱۷۵۰
با حضور آیت الله اعرافی برگزار می شود؛

عمامه گذاری بیش از ۵۰ طلبه هرمزگانی در سالروز میلاد رسول اکرم

مدیر حوزه علمیه هرمزگان گفت: همزمان با میلاد باسعادت حضرت ختمی مرتبت محمدمصطفی(ص)، مراسم عمامه گذاری بیش از ۵۰ طلبه با حضور مدیر حوزه های عمیه کشور در بندرعباس برگزار می شود.
عمامه گذاری طلاب حوزه علمیه امام رضا (ع) در روز عید غدیر

حجت الاسلام روح الله مختاری مدیر حوزه علمیه هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با تبریک پیشاپیش میلاد نبی اکرم(ص) گفت: وحدت شیعه وسنی در هرمزگان بی نظیر بوده و هرمزگان پایگاه وحدت شیعه وسنی و بستر وحدت این دو گروه به شمار می رود.  

وی در ادامه با بیان اینکه در استان هرمزگان شیعیان در کنار اهل سنت به خوبی و مسالمت آمیز زندگی می کنند افزود: مدارس علمیه هرمزگان نیز مراوده و ارتباط بسیار خوب و سازنده ای را با رؤسا و بزرگان اهل تسنن در استان دارند.

مدیر حوزه علمیه هرمزگان با اشاره به شرایط پیچیده و حساس جهان اسلام تصریح کرد: دنیا تشنه شنیدن حق و حقیقت است؛ بنابراین با توجه به فراهم بودن زمینه نشر و اشاعه معارف الهی و آمادگی مخاطبان، باید در راستای شناساندن اسلام حقیقی از هیچ کوششی دریغ نکرد.

حجت الاسلام مختاری بیان داشت: عامل جذب ملت‌های مختلف به اسلام و تبدیل عرب جاهلی به انسان‌های متمدن و با فرهنگ مهر و محبت منطقی توام با بخشش و کرامت پیامبر اسلام بوده است.

وی در ادامه با اشاره به تلاش دشمن در ایجاد اختلاف بین امت اسلام گفت: امروز استکبار با ایجاد فرقه‌های تکفیری و بهره‌گیری از ابزارهای رسانه‌ای سعی دارد عامل جذب مسلمانان را گرفته و حتی مردم جهان را از اسلام بیزار کند.

مدیر حوزه علمیه هرمزگان همچنین از برگزاری مراسم عمامه‌گذاری طلاب استان با حضور آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه های علمیه کشور و مسؤولان استانی و شهرستانی خبرداد و تصریح کرد: مراسم ویژه عمامه گذاری وت حلیف طلابی که ملبس به لباس روحانیت هستند روز چهارشنبه 15 آذر ماه سال جاری هم‌زمان با سالروز میلاد باسعادت ختمی مرتبت حضرت محمدمصطفی(ص) رأس ساعت ۹ صبح در مسجد جامع بندرعباس برگزار می‌شود.

حجت الاسلام مختاری تاکید کرد: طلاب باید در عرصه علم و عمل خوش بدرخشند، تجربه ثابت کرده که ایمان، باور توحیدی، اخلاق‌مداری، تقوا و مودب بودن به آداب اخلاق الهی سبب درخشش علمی و عملی طلاب می شود.

وی همچنین با تاکید بر اینکه ولایتمداری شعار و حرف زدن نیست بلکه باید در دین‌داری و اخلاق و عمل ولایتمداری ثابت شود گفت: طلاب جوان باید توجه به ولایت فقیه را الگو و در اولویت خود قرار دهند./851/ت۳۰۲/ب۲

ارسال نظرات