۰۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۱
کد خبر: ۵۴۴۴۳۲
معاون فرهنگی حوزه علمیه خراسان:

وحدت حوزه و دانشگاه باید از قالب شعار خارج شود

معاون فرهنگی حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه انطباق، اسلامی سازی علوم انسانی و نظریه پردازی سه فعالیت مهم در راستای وحدت حوزه و دانشگاه در شرایط فعلی است، گفت: تا چه زمانی باید اقتصاد آدام اسمیت در دانشگاه های ما تدریس شود.
وحدت حوزه و دانشگاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام علی اکبر نوایی، معاون فرهنگی حوزه علمیه خراسان در نشست تخصصی «بایسته های فرهنگی و علمی در وحدت حوزه و دانشگاه( چالش ها و راهکارها)» که در دانشگاه بین المللی امام رضا(ع)شامگاه 30 آذر برگزار شد، گفت: وحدت حوزه و دانشگاه باید از قالب شعار خارج شود.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی برآمده از دو نهاد وحدت حوزه و دانشگاه است، تصریح کرد: از طرفی ایجاد تمدن نوین اسلامی که حرکت آن برآمده از سده های پس از رحلت پیامبر اکرم(ص) است تا مدت های مدیدی ادامه داشت و غرب این تمدن را منهای باور خداگرایی از تمدن اسلامی جدا کرد و به نام تمدن غربی آن را ثبت کرد.

معاون فرهنگی حوزه علمیه خراسان با تأکید بر این مطلب که در حال حاضر باید به سمت تمدن اسلامی حرکت کنیم که در گذشته وجود داشته است، اظهار کرد: در راستای این هدف حوزه و دانشگاه باید هماهنگ با یکدیگر عمل کنند.

وی درادامه با بیان اینکه دانشگاه ها روی اسلامی سازی علوم انسانی که ماهیت غربی دارند، کار کنند، تصریح کرد: در حال حاضر هنر، جامعه شناسی، روانشناسی، اقتصاد ساختار سکولار دارند و به همین دلیل پژوهشگران و محققان ما باید روی اسلامی سازی این علوم کار کنند.

حجت الاسلام نوایی با اشاره به این مطلب که علم سکولار برآمده از طبیعت شناسی، انسان شناسی، فلسفه و اخلاق تغییر کرد، گفت: در واقع همه الگوهای غربی با واقعیت های مادی گرایانه و امپر یالیستی ملحق شده است.

معاون فرهنگی حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه انطباق، اسلامی سازی علوم انسانی و نظریه پردازی سه فعالیت مهم در راستای وحدت حوزه و دانشگاه در شرایط فعلی است، تصریح کرد: تا چه زمانی باید اقتصاد آدام اسمیت در دانشگاه های ما تدریس شود در حالی که حوزه پتانسیل و ظرفیت بالایی دارد و در این حیطه می تواند گام های بلندی بردارد./934/پ۲۰۲/ب۱

ارسال نظرات