۰۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۳
کد خبر: ۵۴۴۹۰۸
استاد درس اخلاق حوزه علمیه:

طلاب باید در انجام وظیفه به وعده های الهی اطمینان کنند

حجت الاسلام والمسلمین دست پروری با اشاره به لزوم اعتماد به وعده های الهی در مسیر طلبگی، گفت: طلبگی به معنای ادامه مسیر انبیا و معصومین(ع) و محقق کردن اهداف آنان است و این امر ضرورت اعتماد به وعده های الهی را دو چندان می سازد.
دست پروری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد حجت الاسلام والمسلمین حسین دست پروری ظهر امروز در جلسه درس اخلاق که در مدرسه علمیه منتظرالمهدی گفت: گمان برخی این است که طلبگی کار ساده ای است در حالی که این مقام جایگاهی بس رفیع دارد. قرآن کریم می فرماید: «إِنَّمَا يَخْشَى اللَّهَ مِنْ عِبَادِهِ الْعُلَمَاءُ: تنها از بندگان، عالمان آنان از خدا می ترسند». امام هادی(ع) در برابر جوانی عالم از جای خود برخواستند. وقتی به ایشان گفته شد که چرا با اینکه مقام امامت دارید در برابر جوانی از جای خود برخاستید فرمودند: «خداوند این جوان را گرامی داشته است، پس من نیز گرامی می دارم. مگر نشنیده اید که خداوند در قرآن می فرماید: يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ».

استاد درس اخلاق حوزه و دانشگاه با اشاره به این نکته که طلاب باید جایگاه واقعی خود را بشناسند افزود: نباید در این راه با سستی و به صورت غیر جدی قدم برداشت. طلاب باید عطش علم را بچشند و با فراست و فهمی عمیق با دروس حوزوی برخورد کنند. در غیر این صورت مورد مواخذه مردم در هنگام تبلیغ و عرضه دین قرار خواهند گرفت.

وی ادامه راه علم را در گرو بیعت با حضرت ولی عصر(عج) دانست و خاطرنشان کرد: واژه «بیعت» از کلمه «بیع» به معنای فروختن می آید و هر گاه می گوییم با حضرت ولی عصر(عج) بیعت می کنیم یعنی خود را به ایشان می فروشیم. باید توجه کنیم که تا چه اندازه مالک خویشتن هستیم و همچنین چقدر تحت تاثیر هوی های نفسانی و دنیایی قرار داریم تا به هنگام بیعت با حضرت ولی عصر(عج) و تقدیم کردن و فروختن جان خود به ایشان شرمنده آن امام نشویم.

حجت الاسلام والمسلمین دست پروری با بیان اینکه دنیای امروز نیاز مبرم و شدید به طلبه عالم و با تقوا دارد گفت: در دعای بیعت با امام زمان(عج) مضمون یکی از جملات این است که حضرت می توانند روی کمک ما حساب باز کنند. لازمه این امر اطمینان به وعده های الهی است. طلاب باید در انجام وظیفه علم و تقوا و همچنین زندگی و معیشت خود به وعده های الهی اعتماد و اطمینان کنند.

استاد درس اخلاق حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه هر علمی متعلقی دارد افزود: متعلق علم طلبگی خداوند است. وقتی فردی طلبگی را برمی گزیند جا پای پیامبر اکرم(ص) می گذارد و این امری بس خطیر و سنگین است. این کار به این معنا است که فرد طلبه می خواهد اهداف انبیا و معصومین(ع) را محقق کند. طلاب باید به این نکته توجه دائم و مراقبت همیشگی داشته باشند./۸۶۱/پ203/ب1

ارسال نظرات