۰۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۹
کد خبر: ۵۴۵۰۴۱
رییس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان:

زیربنای فتنه ۸۸ قانون گریزی و عدم تسلیم در برابر اراده مردم بود

رییس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان گفت: در انتخابات ۸۸، مساله شخص غالب یا مغلوب و کاندیداها نیست، بلکه زیربنای فتنه ۸۸ قانون گریزی، عدم تسلیم در برابر اراده اکثریت مردم، خودبینی و نفسانیتی است که این هزینه را به بار آورد.
حجت الاسلام سید محسن شفیعی، مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه‌های خوزستان

حجت‌الاسلام سید محسن شفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز اظهار داشت: سال 88 و حوادثی که بعد از انتخابات ریاست جمهوری دوره دهم پیش آمد از مقاطع سرنوشت ساز و پر راز و رمز انقلاب اسلامی است و ما به طور قطع می توانیم بگوییم که ابعادی از این ماجرا هست که تاکنون فاش نشده و به تدریج معلوم خواهد شد.

وی بیان کرد: رقابت نفس گیری در عرصه انتخابات ریاست جمهوری انجام شد چراکه انتخاباتی پرشور با حضور 40 میلیون نفر شرکت کننده که بیشترین نصاب مشارکت در انتخابات را در دوره های مختلف ریاست جمهوری حدود 80 درصد در این دوره داشتیم.

رییس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان ادامه داد: این پیروزی میتوانست شیرینی خود را در کام ملت تا سال ها به جا بگذارد و اقتدار و ابهت انقلاب اسلامی را به نمایش بگذارد و گرد یأس را برای سال ها به چهره نظام سلطه بپاشد.

حجت الاسلام شفیعی با عنوان اینکه متاسفانه با تلفیقی از منیت ها و توهم های در نگاه و بدخواهی و شرارت دشمن این انتخابات به تلخی گرایید، گفت: به عقیده بنده در انتخابات 88، مساله شخص غالب یا مغلوب و کاندیداها نیست، بلکه زیربنای فتنه 88 قانون گریزی، عدم تسلیم در برابر اراده اکثریت مردم، خودبینی و نفسانیتی است که این هزینه را به بار آورد.

وی با اشاره به این‌که ناآرامی ها و بی ثباتی هایی در بخش های مختلفی از جامعه پیش آمد که برای چند ماه کم و بیش ادامه پیدا کرد تا حادثه از دست حتی بازیگران و نقش آفرینان آن خارج شد و مدیریت به دست بیگانگان افتاد، افزود: نماد بارز این تشنج آفرینی در اهانت به شعائر حسینی و مقدسات دینی مردم مشاهده شد.

رییس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان یادآور شد: در شمار نخستین عکس العمل‌‌ها به این حادثه، واکنش مردم اهواز است که در 7 دی انجام شد و سپس خیزش عظیم در سراسر کشور در 9 دی تحقق پیدا کرد و به همین دلیل این روز به عنوان روز بصیرت و ولایتمداری مردم ایران و پیوند است با امام نامگذاری شده و بزرگ داشته می شود.

حجت الاسلام شفیعی بدون تردید در سربلندی مردم خوزستان مصادیق بسیاری را می توان ثبت کرد، اظهار داشت: به بعضی از اینها رهبر معظم انقلاب و قبل از ایشان امام این سخن که خوزستان دین خویش را به اسلام ادا کرد اشاره کردند؛ رهبرمعظم انقلاب فرمودند که ملت ایران در تشیع وامدار دو جا هستند که یکی از آن خوزستان است که دروازه ورود تشیع به ایران است.

وی با اشاره به اینکه درشمار فضیلتهای مردم خوزستان، میزبانی بیریا از مواکب، عزاداران و هیاتهای حسینی به چشم میخورد که باید به آن پرداخته شود و در کارنامه مردم خوزستان بسیار درخشان است، اظهار داشت: اهواز به عنوان مرکز استان یکی از جلوههای افتخار و سربلندیش خیزش مردم در حمایت از مقام ولایت و در اعلام برائت از فتنه گران است که در 7 دی 88 انجام شد و بعدها ادامه پیدا کرد و این موهبت الهی را از ناحیه خداوند شاکر هستیم که به تکلیف و وظیفه خود درست عمل کردند.

رییس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان در پاسخ به این سوال که برخیها به عملکرد کنونی رییس جمهور منتخب سال 88 ایراد میگیرند، ادامه داد: این دغدغه بسیار مطرحی است و باز هم خود این را بعضیها به فتنهای تبدیل میکنند تا صورت مساله را تحریف کرده و تغییر دهند و در سال 88 از رهبری قانون گرایی و تمکین در برابر آن را آموختیم.

حجت الاسلام شفیعی ادامه داد: در سال 88 دعوا بر سر زید و عمر نبوده است و اگر محور بحث در کاندیداها، این بود که کسی رای اکثریت را به دست آورده یا نیاورده ناشی از اصل زیرساخت و مبنای بحث بود و آن تمکین در برابر قانون از سوی همه است.

وی با اشاره به اینکه در آن سال دغدغه، پیگیری تمام مسائل از طریق مجاری قانونی بود و امروز، اصحاب فتنه صورت مساله را عوض نکنند، عنوان کرد: در فتنه نقد به افراد و جریاناتی بود که بیانیه دادند و گفتند که مردم در خیابان ها بمانند تا حاکمیت انتخابات را باطل کند. نقد در انتخابات به کسانی بود که گفتند انتخابات باید باطل و تجدید شود و نهادهای رسمی و قانونی نیز صالح برای برگزاری مجدد انتخابات نیستند.

رییس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان با تأکید براینکه هر روز دیگری اگر این سخنان تکرار شود مجددا همان حرف را خواهیم گفت، بیان کرد: نقطه منفی در کارنامه فتنه گران با تخلفات احیانی دیگری حذف و محو نخواهد شد و نهایتا این است که در کارنامه شخص دیگری تخلفات مربوط به او ثبت خواهد شد.

حجت الاسلام شفیعی خاطرنشان کرد: فتنه در سال 88، قانونگریزی و فراخوان به شورشهای اجتماعی بود و این در کارنامه اصحاب فتنه موجود است مگر آنکه رسما بگویند نظام را به کاری که ساحت جمهوری اسلامی از آن کار مبرا است متهم کردند و از خطایی که کردند اعلام برائت و بیزاری کنند./9456/پ203/ب1

ارسال نظرات