ایجاد نارضایتی عمومی در دستور کار دشمن قرار دارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام والمسلمین میراحمدرضا حاجتی، امام جمعه موقت اهواز، ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه اهواز که در مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به اینکه اهل بیت(ع) اسلام واقعی را به ما معرفی کرده اند، افزود: اسلام معرفی شده اهل بیت(ع) اسلامی بوده که در آن عمل صالح بر مبنای تقوا است اما فرقه هایی هستند که از معاویه و عمروعاص بدتر بوده و مردم را به مسیر انحراف می کشانند که در این باره باید هوشیار و بیدار و بصیر بود.
امام جمعه موقت اهواز با اشاره به اظهارنظر برخی مسؤولان کشوری درباره انتقال آب بیان داشت: این مسؤولان بصیرت داشته باشند و بدانند خوزستان دروازه ورود تشیع و سنگر اصلی حفظ و حراست ایران اسلامی است.
خطیب نماز جمعه اهواز با بیان اینکه مردم در صحنه های مختلف حضور دارند، خاطرنشان شد: بنا به فرموده های رهبر معظم انقلاب چنین حضوری به معنای عدم گلگی و نداشتن مشکلات نیست اما مردم ما میان نظام اسلامی و تصمیم های دولتی نابجا و نابخردانه فرق قائل می شوند.
حجت الاسلام والمسلمین حاجتی با اشاره به اینکه نباید در میان مردم نارضایتی ایجاد شود، ابراز کرد: نباید به ذهن خطور کند که بعضی ها نفوذی بوده و با هدف خسته کردن مردم و قراردادنشان در برابر نظام، تصمیم هایی را بسترسازی کنند که سبب نارضایتی عمومی شود که در ادامه مردم مطالبات صنفی خودشان را داشته باشند و ضد انقلابی ها با تصویربرداری از چنین اعتراضات و تغییر شعارها بگویند که مردم ایران قیام کرده اند.
وی بیان کرد: مردم علیه نظام اسلامی قیام نکرده و نخواهند کرد و این آرزوی دشمنان و ضدانقلابی ها به گور برده می شود و به منصه ظهور نخواهد رسید.
امام جمعه موقت اهواز با تأکید بر اینکه مردم گله مند هستند، تصریح کرد: همه چیز در دست مسؤولان است و هر چه سریعتر باید به مشکلات رسیدگی کنند.
خطیب نماز جمعه اهواز گفت: قرار بر آن بود که برجام حلال همه مشکلات باشد، پس بیایید مشکلات سپرده گذارانی که سپرده شان به فنا رفت را حل کنید، بیایید مشکلات اجتماعی که براثر کوتاهی مسؤولان دامنگیر جامعه شده است، را حل کنید.
حجت الاسلام والمسلمین حاجتی با بیان اینکه باید مصالح مسلمانان در نماز جمعه مطرح شود، عنوان کرد: در سال های اخیر رهبری هیچ واژه ای را به اندازه واژه نفوذ تکرار نکرد چرا که با نفوذ در پی ضربه زدن، وارد کردن لیبرال مسلک و ضد انقلاب برای گرفتن مسؤولیت هستند تا با تصمیم گیری ها زهرشان را بریزند.
وی اظهار داشت: ایجاد نارضایتی عمومی در دستور کار دشمن قرار دارد و در این باره هوشیاری و بیداری لازم است.
امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه مردم خوزستان و اهواز در ۷ دی سال ۸۸ حماسه خلق کردند، افزود: جوانان حزب اللهی در این حماسه اعلام کردند که رهسپاریم با ولایت تا شهادت و بر همراهی با ولی فقیه تأکید کردند.
خطیب نماز جمعه اهواز با اشاره به اینکه ۷ دی برای حراست از انقلاب اسلامی و خون شهدا صورت گرفت، تصریح کرد: دشمن از درون برای ضربه زدن به نظام اسلامی برنامه ریزی کرد و در این باره به لیبرال هایی که هیچگاه امام را قبول نداشته و همراهی اش نکردند، روی آورد، چنانچه روی مزدورهای بهائی، دموکرات و کومله و انسان های خسته از انقلاب و انقلابی گری سرمایه گذاری کرد
حجت الاسلام والمسلمین حاجتی با بیان اینکه در دهه هفتاد کنفرانسی در لندن با عنوان جامعه مدنی ایران برگزار شد، اضافه کرد: در این کنفرانس لیبرال ها، مزدوران و آدم های خسته حضور پیدا کردند که نخستین ثمره چنین نشستی ۱۸ تیر سال ۷۸ با هوشیاری و بصیرت مردم شکست خورد سه ماه پس از آن جان کین تحت عنوان استاد دانشگاه به تهران آمد و با برخی حضرات که زمانی مملکت دست شان بود، ملاقات کرد.
وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ادامه داد: برخی ها به دروغ دم از اصولگرایی زده و می خواهند مردم را از ولایت دور کنند و دسته ای دیگر دم از غربگرایی زده و مردم را از ولایت و انقلاب می خواهند دور کنند.
امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه موضوع بحث جان کین با لیبرال ها و مزدوران جنگ نرم و انتخاب رنگ سبز برای انتخابات سال ۸۸ و مطرح کردن بحث تقلب در انتخابات بود، گفت: کار به جایی رسید که براثر دنیاطلبگی دنیاطلبان و غفلت دوستان نادان در خیابان های تهران شعار مرگ بر اصل ولایت فقیه سر داده شد.
خطیب نماز جمعه اهواز با بیان اینکه مردم با قاطعیت شعار مرگ بر ضد ولایت فقیه را سر دادند، عنوان کرد: معنا ندارد کسی حرف دشمن را در لباس خودی تکرار کند و امت حزب الله به فتنه گران می گوید که سره از ناسره، خادم از خائن، منتقد از فتنه گر و همراه ولایت از ضد ولایت را تشخیص می دهند.
حجت الاسلام والمسلمین حاجتی گفت: به نظر می آید برخی کاستی ها و گرفتاری ها، مشکلات و گرانی ها عامدانه است اما باز هم مردم پای ایران اسلامی و دستاوردهای خون شهدا ایستاده و برای یک لحظه امامشان را تنها نخواهند گذاشت.
وی با بیان اینکه ملت زیر سؤال بردن نظام اسلامی را برنمی تابد، ابراز کرد: همانطور که رهبری گفت ملاک حال فعلی افراد است و زیر سؤال بردن قوه ها هنر نیست./۹۴۵۶/پ۲۰۲/ب۱