خدمت رسانی به مردم وظیفه مسؤولان جامعه اسلامی است
![آیت الله علوی گرگانی](/Original/1396/09/13/IMG12470516.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله علوی گرگانی امروز در دیدار جانشین فرمانده نیروی انتظامی استان قم با تأکید بر تلاش و خدمت رسانی بیشتر به جامعه اسلامی و مردم انقلابی گفت: اگر عمل برای رضای خدای باشد قطعا ثواب آن دو چندان خواهد بود و رضایت خدا در این چنین عملی است.
وی با تاکید بر پیروی از ولایت فقیه، بصیرت افزایی و تبیین مبانی دینی و ارزشی اظهار داشت: راه پیروی کردن از دین و مبانی دینی، در دوری از هوای نفس و قرار گرفتن در مسیر حق و حقیقت است.
استاد برجسته خارج حوزه علمیه قم تصریح کرد: اگر کسی پیرو دین و ولایت اهل بیت(ع) و علما باشد و خود را از بزرگان دین جدا ندانسته و علما را دلسوزان جامعه بداند قطعا اهل هدایت خواهد بود و گمراه نخواهد شد.
حضرت آیت الله علوی گرگانی در پایان گفت: بهترین عمل این است که هر کاری انسان انجام می دهد خدا را در آن کار در نظر داشته باشد؛ اگر این چنین باشد و این چنین فکر کنیم عمل ما با برکت خواهد بود و آثار آن هم دو چندان می شود./۱۳۲۵/پ۲۰۲/ق