۰۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۹
کد خبر: ۵۵۲۳۸۵
مدیر کل برنامه ریزی معاونت قرآن وزارت ارشاد:

لذت آموزه‌های نهج البلاغه باید در جان ما و نسل های آینده بنشیند

حجت الاسلام خسروی با بیان این که خداوند متعال به خانه‌هایی که در آنها نام اهل بیت(ع) برده می‌شود نظر خاص دارد،‌ گفت: لذت نهج البلاغه و آموزه های نورانی آن باید در جان ما، فرزندان امروز و نسل های آینده بنشیند.
حجت الاسلام خسروی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیین اختتامیه دوره تربیت مربی نهج البلاغه به همت مؤسسه احیای فرهنگ نهج البلاغه با همکاری معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و خانه اندیشمندان علوم انسانی با حضور حجت الاسلام محمدرضا حشمتی مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و حجت الاسلام محمد علی خسروی مدیرکل برنامه ریزی معاونت قرآن وزارت ارشاد و محمد مهدی علیقلی مدیر مؤسسه احیای فرهنگ نهج البلاغه در سالن فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام حشمتی گفت: آنچه در رابطه با نهج البلاغه اهمیت زیادی دارد کسب معارف از احادیث و تأثیرگذاری آن بر اخلاق و رفتار افراد جامعه است.

وی افزود: اساتید و مربیان نهج البلاغه لازم است تلاش بیشتری برای فهم و تأثیر آن بر دانشجویان این حوزه داشته باشند.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز داشت: متأسفانه در جامعه امروز بر خلاف نیازی که به آموزه ها و تئوری های نهج البلاغه وجود دارد به تئوری های وارداتی بیشتر توجه می‌شود.

در بخش دیگری از مراسم حجت الاسلام خسروی گفت: معاونت قرآن و عترت همواره به دو کتاب نهج البلاغه امام علی(ع)، صحیفه سجادیه امام سجاد(ع) و تربیت مربیان برای این کتب ارزشمند توجه زیادی دارد.

تداوم راه امام و شهدا با احیای فرهنگ نهج البلاغه

وی افزود: خداوند متعال به خانه‌هایی که در آنها نام اهل بیت(ع) برده می‌شود نظر خاص دارد. لذت نهج البلاغه و آموزه های نورانی آن باید در جان ما، فرزندان امروز و نسل های آینده بنشیند.

مدیر کل برنامه ریزی معاونت قرآن وزارت ارشاد ابراز داشت: نذر نهج البلاغه و برگزاری جلسات تبیین نهج البلاغه از جمله نذرهایی است که می‌توان در میان خانواده ها و افراد جامعه فرهنگ سازی کرد.

در ادامه مراسم علیقلی گفت: در این دوره از تربیت مربی نهج البلاغه ۴۰۰ نفر از تمام نقاط کشور ثبت نام کرده بودند در حالی که هدف ما ۸۰ نفر بود و در نهایت بعد از مصاحبه ۱۲۰ نفر انتخاب شدند که ۴۰ نفر آنها از طلاب حوزه علمیه قم و ۸۰ نفر از دانشجویان قرآن و حدیث و نهج البلاغه بودند.

مدیر مؤسسه احیای فرهنگ نهج البلاغه افزود: هدف از این روش، آشنایی با روش های علمی تدریس، تحقیق و مطالعه نهج البلاغه و متن خوانی، متن شناسی، ترویج سبک زندگی علوی و تربیت مربیان دانا، توانا و انقلابی و با بصیرت در جامعه بوده است. برای قدم برداشتن در مسیر آرمان‌های انقلاب و تداوم راه امام و شهدا باید فرهنگ نهج البلاغه را احیا کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: حاصل فعالیت های این دوره ۸۰ مقاله علمی و برگزاری یک آزمون بود. برگزاری این کلاس ها در سال ۹۷ در مناطق ۲۲ گانه تهران برگزاری این کلاس ها آغاز خواهد شد همچنین به مربیان نهج البلاغه در ۳ سطح، مدرک و کارت مربی نهج البلاغه تعلق می‌گیرد./966/پ202/ب1

ارسال نظرات