۱۶ فروردين ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۰
کد خبر: ۵۵۳
در ايام نوروز صورت گرفت؛

ارائه شیوه‌ای نوین در عرصه تبلیغ فرهنگ دینی در بین جوانان

خبرگزاری رسا ـ شیوه‌ای نوین در عرصه تبلیغ فرهنگ دینی در بین جوانان از سوی مؤسسه پیک هدایت و سازمان جوانان استان قم ارائه شد.
تبليغ
به گزارش خبرگزاری رسا، مؤسسه پیک هدایت با همکاری و مشارکت سازمان جوانان استان قم و متشکل از طلاب و مبلغان جوان حوزه علمیه قم با شیوه‌ای نوین در عرصه تبلیغ فرهنگ دینی، همزمان با ایام نوروز با دو دستگاه کاروان سیار در بوستان‌های قم مستقر و به زائران و مجاوران کریمه اهل بیت، حضرت فاطمه معصومه(س)، خدمات فرهنگی ـ تبلیغی ارائه کردند.

طلاب جوان با استقرار در بوستان‌های استان قم اقدام به تبلیغ و ترویج فرهنگ دینی در بین جوانان و مسافران نوروزی کردند که از جمله این اقدامات می‌توان به توزیع بیش از دو هزار جلد کتاب و مجله با موضوع جوانان و معنویت، ایجاد کتابخانه امانی، ارسال فایل‌های اسلامی و مذهبی از طریق سیستم بلوتوث و اجرای برنامه‌های متنوع قرآنی اشاره کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جوانان استان قم، از جمله اقدامات مؤثر این کاروان تبلیغی، اقامه نماز در دو نوبت ظهر و مغرب، پاسخ‌گویی به مسائل شرعی ویژه دختران و پسران جوان، کلاسداری، سخنرانی کوتاه مدت و حلقه‌های معرفتی، برگزاری جلسات مشاوره در بین جوانان و پرسش و پاسخ در موضوعات آزاد بود.

گفتني است، این طرح برای نخستین‌بار در سطح استان قم و از سوی سازمان مردم نهاد پیک هدایت و با مشارکت سازمان جوانان استان قم در بوستان شهید بنیادی و امامزاده سیدجمال‌الدین به اجرا در آمد.
ارسال نظرات