مراقبت نکردن بر شئونات زندگی سبب افزایش آسیب های اجتماعی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام و المسلمین محمد صادق جهانگیر فیض آبادی، مدیر مدرسه علمیه آیت الله خویی امروز در جمع طلاب به بیان آسیب شناسی رفتاری دانش پژوهان دینی پرداخت.
عضو اتاق تبلیغ خراسان با اشاره به سخن بزرگان از جمله علامه طباطبایی درباره ضرورت کسب آداب از سوی طلاب تصریح کرد: در همه رفتارها از جمله نماز، قرآن خواندن،راه رفتن، غذا خوردن و کلاس رفتن و دیگر رفتارهای فردی و اجتماعی ادب به عنوان یک ضرورت برای طلاب محسوب می شود.
معاون فرهنگی اسبق دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی درادامه با اشاره به روایات و سیره معصومین(ع) گفت: حتی خداوند هم برای اینکه پیامبر به درجه تعالی و ترقی برسد در ابتدا او را ادب کرد و پس از آموزش ادب به او، امر دین را خداوند به پیامبر(ص) واگذار کرد.
مدیر مدرسه علمیه آیت الله خویی با اشاره به سیره پیامبر(ص) در برابر ناملایمات در سوره آعراف آیه 60 به بعد گفت: پیامبر (ص) در آن دوران با وجود همه آزار و اذیت هایی که از سوی دشمنان برای او ایجاد می شد اما در عین حال او احساسات طرف مقابل را محترم می شمرد و به دنبال تخریب آنان نبود.
وی در ادامه با اشاره به مشقت ها و سختی هایی که دیگر پیامبران از سوی قوم خود دیدند، تصریح کرد: در واقع همه آنان در برابر این ناملایمات به صورت آرام و با استدلال پاسخگوی این دشمنی ها بودند.
معاون فرهنگی اسبق دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود درباره تقوا بیان داشت: تقوا در عرصه های مختلف مانند مراقبت بر زبان، کردار، رفتار و شئون زندگی تعریف می شود.
عضو اتاق تبلیغ خراسان با بیان اینکه یکی از مهمترین عوامل افزایش آسیب های اجتماعی در حال حاضر مراقبت نکردن بر همسر و فرزند و شئونات اصلی زندگی است، تصریح کرد: در واقع امکانات و دوری از این مراقبت ها سبب آسیب های فراگیری در این عرصه شده است.
وی در ادامه با تأ کید بر این مطلب که یکی از مهمترین و عمده ترین مسائلی که باعث شده است با وجود فراوانی فعالیت های فرهنگی این کارها تأثیر چندانی نداشته باشد در واقع عدم باور و عامل نبودن خود کارگزاران و تصمیم گیران فرهنگی است، ابراز کرد: صداقت و درستی ، عدالت منصفانه و مصاحبت نیکو با همراهان در افکار و اندیشه های ما تأثیرگذار و در نتیجه در قدم بعدی بر روی دیگران موثر است.
حجت الاسلام فیض آبادی افزود: اگر مردم پارسایی واقعی و سخت کوشی را در عمل و اجتهاد شما طلبه ها بینند به سمت شما جذب می شوند چرا که شکوه و عظمت اسلام از دل انسانهایی بیرون می آید که نسبت به دنیا بی اعتنا هستند و به دنبال کسب فضائل اخلاقی می روند./۹۳۴//۲۰۳/خ