احیای آثار عالمان دینی، خدمت بزرگی به آنها است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حضرت آیت الله جوادی آملی امروز در پیامی تصویری به مناسبت برگزاری نکوداشت آیت الله فاضل استرآبادی(ره) از شخصیت علمی و اخلاقی این عالم وارسته تجلیل کرد.
حضرت آیت الله جوادی آملی در این پیام خود ضمن تقدیر از حضور اساتید و علمای بزرگوار، فرهیختگان و نخبگان حوزوی و دانشگاهی، گفت: همچنین از همه بزرگواران که با بیان و ارائه مقاله در وصف علمی این بزرگداشت به غنای این همایش افزوده اند حق شناسی می کنیم و از برگزار کنندگان این همایش نکوداشت شخصیت علمی سپاسگذاریم.
وی در ادامه پیام خود افزود: امیدواریم ذات اقدس الهی به برکت قرآن و عترت ارواح علمای ماضی و بزرگواران رحلت کرده جهان اسلام و جهان تشیع مخصوصاً استان شیعه پرور و علوی مدار مازندران بالاخص حضرت آیت الله فاضل استرآبادی(ره) را با انبیاء و اولیای الهی مهشور بفرماید و کوشش عالمانه این بزرگوار مورد بهره برداری نسل حاضر و آینده قرار بدهد.
استاد برجسته درس حارج حوزه علمیه قم در ادامه پیام خود به این نکوداشت آورده است؛ حضرت آیت الله شیخ محمد فاضل استر آبادی رضوان الله تعالی علیه عمر با برکت خود را در مسیر گسترش معارف قرآن و عترت سپری کرد. این عالم وارسته از حوزه مازندران به سمت مهد علمی نجف حرکت کردند که با اندوخته های علمی که در ابتدا بدست آوردند مراحل نهایی را در نجف حاصل کردند و برگشتند با علم و عمل صالح در استان مازندران مخصوصاً شهرستان عالم پرور بابل خدماتی ارائه کردند و با تأسیس حوزه فیضیه، علما، فضلا و شاگردان خوبی تربیت کردند که اجرشان با ذات اقدس الهی باشد.
در ادامه این پیام آمده است؛ سفرنامه ملکوتی ایشان رضایت بخش خواهد بود و دارای نفس راضیه و مرضیه و مورد عنایت ویژه الهی هستند و خداوند انسان ها به این اهداف تابناک دستور رجوع می دهد.
حضرت آیت الله جوادی آملی در ادامه پیام خود خاطرنشان کرد: آن چه که وظیفه همه ما است این است که اولاً استان علوی مدار و شیعه پرور مازندران مهد علم و دانش بود و هست و مهد غیرت دینی بود و هست و این مهد و سرزمین الهی را قدر بدانیم و حفظ کنیم و اگر کسی بخواهد به بزرگانی که رحلت کردند خدمتی کند آثار علمی آنها را منتشر کند.
این مفسر برجسته قرآن کریم با بیان این که ما دو راه داریم که یکی خدای ناکرده بد و دیگری خوب که و این دو تا راه قرآن کریم مشخص کرده است، بیان داشت: یک عده که می میرند فرشتگانی هستند که از پشت محکم مشت می زنند و او را از دنیا بیرون می برند و یک عده فرشتگانی نیز در برزخ هستند که وقتی می بینند او با روی سیاه و دست خالی می آید محکم به صورت او سیلی می زنند.
وی در ادامه پیام خود آورده است؛ این بخش را ذات اقدس الهی در قرآن کریم قریب به این مضمون بیان کرده است که در دو جای قرآن این خطر را گوشزد که سال های عمر را تباه کرده و دست خالی می رود که هم از پشت فرشته هایی هستند که محکم بر او می کوبند و هم از جلو فرشتنگانی هستند که به صورت او سیلی می زنند.
حضرت آیت الله جوادی آملی به گروه دوم اشاره کرد و با بیان این که این گروه مردمی هستند که با علم سابق و عمل صالح زیستند، افزود: اینها کسانی هستند که اگر این چند بخش قرآن کریم را که کنار هم بگذاریم این مجموعه به دست می آید فرشتگانی هستند که به استقبال یک عده می روند و سلام عرض می کنند، طیب و طاهر هستند و آنها را به بهشت فرا می خوانند که درجه اول بهشت برزخی و بعد بهشت کبری است. این دو تا راه هست چرا ما آن راه خوب را انتخاب نکنیم.
وی در ادامه پیام خود بر ضرورت تقویت حوزه های علمیه تأکید کرد و گفت: باید کتاب های علمی، تدریس علمی، تفسیر، اخلاق، قرآن کریم، روایات اهل بیت(ع) که ذکر آنها نور است بیشتر پرورانده شود.
استاد تفسیر قرآن در بخش پایانی سخنان خود گفت: آیت الله فاضل استرآبادی(ره) همانند دیگر بزرگان شهرستان بابل، استان پربرکت مازندران و دیگر عالمان راستین حوزه های علمیه جهان تشیع در مسیر تقویت و گسترش دین و معارف الهی حرکت و عده زیادی را هم با خود همراه کردند./۹۵۰/پ۲۰۴/ب۱