۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۰
کد خبر: ۵۵۷۲۹۶
رییس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی خبر داد؛

خدمت ۷۰ هزار نفر در شبکه خادمیار

حجت‌الاسلام‌ گنابادی‌نژاد با اشاره به راه‌اندازی شبکه خادمیار و خدمت ۷۰ هزار نفر خواهر و برادر، گفت: ما اعلام آمادگی می‌کنیم برادران و خواهرانی که حاضر هستند در حوزه عفاف و حجاب با شبکه خادمیاران حضرت رضا(ع) همکاری داشته باشند به این شبکه بپیوندند.
حجت الاسلام گنابادی نژاد

به گزارش خبرگزاری رسا در مشهد، حجت‌الاسلام‌ حجت گنابادی‌نژاد، رییس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی، در سومین نشست هم‌اندیشی دبیران اجرایی مراکز استان‌های بنیاد عفاف و حجاب در صحن جامع رضوی برگزار شد، گفت: تولیت معزز آستان قدس رضوی در ابتدای انتصاب خویش در این مقام به موضوع عفاف و حجاب تأکید داشتند و جامعیت این نگاه، همطراز با ضرورت و اهمیت اصل کار مورد نظرشان بود.

وی ادامه داد: تولیت آستان قدس رضوی همچنین تأکید داشتند به کارهای بخشی، گزینشی، موردی، سلیقه‌ای و مقطعی گرفتار نشویم و باید یک کار بنیادی مستمر و فراگیر در حوزه عفاف و حجاب جاری شود. بنابراین شورای عفاف و حجاب در آستان قدس رضوی تشکیل شده و هر هفته جلساتی در رابطه با مسائل داخل و خارج حرم مطهر برگزار می شود.

حجت‌الاسلام‌ گنابادی‌نژاد افزود: در جلسات عفاف و حجاب خارج از حرم مطهر رضوی تمام مسئولان ذی‌ربط در این جلسات نظیر نیروی انتظامی، سپاه، شورای امر به معروف و نهی از منکر، مجموعه تشکل‌های مذهبی و دستگاه قضایی حضور دارند.

خدمت 40 هزار خادم رضوی

رییس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی از خدمت 40 هزار خادم در 24 عنوان خدمتی در حرم مطهر سخن گفت و ابراز کرد: 10 هزار نفر از اینها خواهرانی هستند که بعضا سابقه بیش از 28 سال خدمت افتخاری در حرم مطهر امام رضا(ع) را دارند اما خدمتیار رسمی نبودند. سال گذشته برای اولین‌بار خدمت خواهران در حرم مطهر رضوی رسمی شد و بانوان طبق ضوابط تصویب شده جذب شده، فعالیت می‌کنند و بر فعالیت‌شان نظارت و ارزیابی صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه نصف جمعیت تشرف‌یافتگان حرم مطهر امام رضا(ع) را خواهران تشکیل می‌دهند، بیان کرد: قبلا در فضاهای عمومی و قدسی، کمتر فضاهایی بود که در اختیار خواهران خادم باشد. اما با درایت تولیت معزز آستان قدس رضوی سال گذشته در سالروز میلاد حضرت صدیقه‌طاهره(س) رواق حضرت زهرا(س) با وسعت 5 هزار متر مربع برای بانوان افتتاح شد و در اختیار آنان قرار گرفت که تمامی برنامه‌های فرهنگی و مذهبی و کارهای مرتبط با این رواق توسط خواهران انجام می‌شود.

خدمت 300 خواهر انتظامات در مبادی ورودی

حجت‌الاسلام‌ گنابادی‌نژاد، حرم مطهر رضوی را یک نمونه ممتاز در حوزه عفاف و حجاب بیان کرد و افزود: در همین ارتباط گروهی تحت عنوان انتظامات خواهران تشکیل شده است که 300 نفر از خواهران در مبادی ورودی حرم مطهر مستقر هستند. خواهران انتظامات به بانوانی که پوشش مناسبی ندارند قبل از ورود به حرم مطهر تذکر داده و چادر در اختیار آنها قرار می‌دهند تا زائر با رعایت حجاب و حفظ حرمت و شأن این مضجع شریف به این مکان مقدس ورود پیدا کند.

رییس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی ادامه داد: هزار خواهر و برادر زیر نظر دستگاه قضایی روزهای پنجشنبه، جمعه و ایام زیارتی در حرم امام رضا(ع) مستقر می‌شوند و علاوه بر کنترل ورودی که توسط خدمه خواهر انجام می‌شود، آنها نیز عفاف و حجاب پیرامون حرم مطهر را عهده‌دار هستند و کنترل می‌کنند.

وی به اشتغال 2 هزار نفر از کارکنان خواهر در بخش‌های مختلف اداری، اقتصادی، فرهنگی اشاره کرد و افزود: برای اولین‌بار در کشور آیین‌نامه تکریم و حفظ شئونات زن و خانواده برای کارکنان و خدمه خواهر تنظیم شده است.

حجت الاسلام گنابادی نژاد در پایان با اشاره به راه‌اندازی شبکه خادمیار و خدمت 70 هزار نفر خواهر و برادر یادآور شد: ما اعلام آمادگی می‌کنیم برادران و خواهرانی که حاضر هستند در حوزه عفاف و حجاب با شبکه خادمیاران حضرت رضا(ع) همکاری داشته باشند به این شبکه بپیوندند./934/د103/ب1

ارسال نظرات