فرهنگ سازی لازمه مقابله با مشکلات زیست محیطی است
![امام جمعه دورود- لرستان](/Original/1396/06/05/IMG17194652.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، حجتالاسلام رضا حقیان، امام جمعه دورود، ظهر امروز در مراسم روز درختکاری، در جمع خبرنگاران گفت: منابع طبیعی امانت الهی است.
وی با اشاره به اهمیت درختکاری افزود: درختکاری و حفظ منابع طبیعی امری مهم برای زندگی بشر است.
امام جمعه دورود با اشاره به اینکه دین اسلام نیز به موضوع درخت و درختکاری تأکید کرده است، عنوان داشت: باید منابع طبیعی را حفظ و جلوی تهدیدهای پیش روی آن را گرفت.
وی با بیان اینکه آلودگی های زیست محیطی تهدیدی جدی پیش روی طبیعت است، خاطرنشان کرد: برای مقابله با این آلودگی ها باید به کاشت درختان اهمیت بیشتری بدهیم.
حجت الاسلام حقیان در ادامه بر ضرورت فرهنگ سازی درختکاری تأید کرد و گفت: با فرهنگ سازی می توان جلوی تهدیدات زیست محیطی گرفته شود.
وی فرهنگ سازی را فرصتی مناسب برای کاهش مشکلات زیست محیطی دانست و گفت: کاشت درخت، احیا و اصلاح منابع طبیعی در جامعه امروز با توجه به شرایط محیطی ضرورتی انکارناپذیر است.
حجت الاسلام حقیان بیان داشت: درختکاری با حضور آحاد مردم و در جمع دانش اموزان نمونه بارزی از فرهنگ سازی در این زمینه است./9451//۲۰۳/خ