۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۲
کد خبر: ۵۵۷۹۰۲
آیت الله مهدوی:

طلبه باید دلسوز مردم باشد

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری گفت: طلبه هایی که برای تبلیغ به مناطق مختلف فرستاده می شوند باید دلسوز همه افراد و حتی کسانی که با آن ها دشمنی دارند باشند و با دلسوزی برایشان کار کنند.
آیت الله مهدوی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سید ابوالحسن مهدوی در جلسه تفسیر قرآن امروز که در مدرسه صدر بازار برگزار شد، گفت: انسان در بهشت به ویژگی های حیّ و قیّوم و لایموت نائل می شود.

وی در تفسیر آیه سوم سوره کهف که می فرماید«مَاکِثِینَ فِیهِ أَبَدًا» افزود: مؤمنانی که عمل صالح انجام می دهند اجر نیکویی دارند و در آن اجر که همان بهشت است مکث می کنند، مکث در اینجا به معنای خلود در بهشت است.

آیت الله مهدوی اظهار کرد: خداوند میل به خلود و جاودانگی را در فطرت انسان قرار داده است، شیطان نیز از همین راه خلود حضرت آدم(ع) را فریب داد و گفت این شجره خلد است و اگر از این درخت بخوری مانند خدا دائمی و جاودان می شوی.

امام جمعه موقت اصفهان افزود: بر دنیا مُهر فنا زده شده است و هیچ چیز در دنیا پایدار نیست، بقا در آخرت است و انسان در بهشت به ویژگی های حیّ و قیّوم و لایموت نائل می شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری ابراز کرد: انسان در دنیا طالب طول عمر زیاد، داشتن اولاد و به جا گذاشتن یادگاری از خود است که همه این ها ریشه در حب خلود دارد زیرا می داند که خودش از بین می رود و دوست دارد در دنیا آثاری از خود به جای گذارد.

آیت الله مهدوی در تفسیر آیه چهارم سوره کهف که می فرماید«وَیُنْذِرَ الَّذِینَ قَالُوا اتَّخَذَ اللَّهُ وَلَدًا» افزود: خداوند در این آیه کسانی را که برای او فرزند قائل شده اند را انذار می دهد که این انذار مسیحیان، یهودیان و مشرکین را در بر می گیرد چرا که مسیحیان حضرت عیسی(ع) را و یهودیان حضرت عزیر(ع) را فرزند خداوند می دانستند و مشرکان نیز ملائکه را دختران خدا می پنداشتند و قرآن همه این ها را رد کرده است.

آیت الله مهدوی آیه پنجم سوره کهف که می فرماید«مَا لَهُمْ بِهِ مِنْ عِلْمٍ وَلا لآبَائِهِمْ کَبُرَتْ کَلِمَةً تَخْرُجُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ إِنْ یَقُولُونَ إِلا کَذِبًا» را تلاوت کرده و گفت: کسانی که برای خداوند فرزند قائل می شوند هیچ دلیلی برای ادعای خود ندارند و حتی پدران و آباءشان نیز دلیلی نداشته اند، این سخن تهمت بسیار بزرگی است و گفتارشان چیزی به جز دروغ نیست.

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: آیه ششم سوره کهف که می فرماید« فَلَعَلَّکَ بَاخِعٌ نَفْسَکَ عَلَى آثَارِهِمْ إِنْ لَمْ یُؤْمِنُوا بِهَذَا الْحَدِیثِ أَسَفًا» خطاب به پیامبر(ص) است، پیامبر(ص) به قدری دلسوز مردم بودند که زمانی که عده ای ایمان نمی آوردند نزدیک بود جانشان را از دست بدهند، خداوند خطاب به ایشان می فرماید، از شدت اسف و حزن بر ایمان نیاوردن افراد و بر این سخن که برای خداوند فرزند قائل هستند، نزدیک است خودت را هلاک کنی.

استاد اخلاق حوزه علمیه در پایان تبیین کرد: طلبه هایی که برای تبلیغ به مناطق مختلف فرستاده می شوند باید دلسوز همه افراد و حتی کسانی که با آن ها دشمنی دارند باشند و با دلسوزی برایشان کار کنند و بدانند که مخالفان و دشمنان دین اسلام هیج دلیلی نزد خود ندارند و صحبت شان از روی حدس و گمان است./867/پ۲۰۳/ب۱

ارسال نظرات