توهین به مدافعان حرم پیگیری قضایی میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، داریوش وکیلی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان، پیش از ظهر امروز در نشست خبری 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا، با اشاره به نام گذاری 22 اسفند ماه به عنوان روز بزرگداشت شهدا، گفت: باید درشأن عظمت و بزرگی و برجستگی شهدا این روز را گرامی بداریم و تفکر و مکتب شهدا را به نسلهای بعد انتقال دهیم.
وی ادامه داد: شهید سمبل هدایت یافتگان زمینی، نوری در ظلمت و تاریکی برای هدایت بشر است، اگر شهدا نبودند بشریت میمرد، شهدا برترینها هستند و به مراتب کمال و عالیترین درجه و مرتبه بندگی خداوند رسیدند، شهدا در پیشگاه خداوند مقامی دارند که خدا از آنها حساب و کتابی نمیخواهد.
وکیلی به جایگاه ویژه شهدا در نزد خداوند اشاره کرد و افزود: فرهنگ شهدا نشأت گرفته از فرهنگ رسول اکرم(ص) امام علی(ع) حضرت زهرا(س) و فرهنگ امام حسین(ع) است، شهید به اذن خدا می تواند شفاعت کند و میتواند در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ما را هم یاری کرده و به موفقیت برساند.
خدمت رسانی به ایثارگران از مهمترین وظایف بنیاد شهید است
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان، خاطرنشان کرد: خدمت رسانی به جامعه ایثارگری از مهمترین وظایف بنیاد شهید است که بنا بر دستور امام خمینی باید به نمایندگی از سایر دستگاهها به این موضوع توجه داشته باشیم و رسالت دیگر ما ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و مکتب شهدا در کشور و انتقال فرهنگ شهدا به نسلهای دیگر است.
وی رضایتمندی جامعه ایثارگری را از اهداف مهم بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان برشمرد و تصریح کرد: باید بتوانیم متولی خوبی برای خدمت رسانی به جامعه ایثارگری باشیم و همیشه این جامعه را از خدمات خود راضی نگهداریم، موضوع دیگر مسأله اشتغال جامعه ایثارگری و فرزندان این عزیزان است، حدود 6292 نفر از فرزندان ایثارگران فاقد شغل هستند و انتظار داریم با همکاری دستگاههای مختلف بتوانیم این مشکل را برطرف کنیم.
وکیلی مسأله درمان جامعه ایثارگری را از دیگر موضوعات مهم توصیف کرد و گفت: هرگونه درمانی که ایثارگران نیاز داشته باشند ما انجام خواهیم داد، امروز بیش از 4 هزار نفر از والدین و جانبازان عزیز ما دچار بیماریهای صعب العلاج هستند، جمع کثیری از جامعه ایثارگری ما فاقد مسکن هستند که تلاش کردهایم قدمهای مؤثری برای برطرف کردن این مشکل برداریم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان با اشاره به حضور 14 هزار نفر از ایثارگران و خانوادههای آنان در دانشگاهها در مقاطع مختلف تحصیلی، اظهار کرد: فرهنگ اعلام 23 هزار و 500 شهید ما چاپ و منتشر شده است و میتوانیم اطلاعات کام و دقیقی از آنها ارائه دهیم، کتاب فرهنگنامه 400 سردار شهید ما در شرف چاپ است و تلاش میکنیم تا سوم خرداد هر 4 جلد این کتاب را به چاپ برسانیم.
خط مقدم جبهه امروز حراست و ترویج مکتب شهدا است
وی به تولید 420 فیلم مستند با موضوع شهدا و خانوادههای آنان اشاره کرد و افزود: تنها 16 هزار نفر از والدین شهدا در قید حیات هستند و باید از خاطرات آنها استفاده کنیم، 1200 جانباز 70 درصد به بالای قطع نخاع در استان حضور دارند که باید از آنها حمایتهای لازم به عمل آید. امروز خط مقدم جبهه همین جا است، باید تلاش کنیم که با توجه به حضورمان در خط مقدم همان رسالتی که شهدا در جنگ با دشمن داشتند ما نیز باید به وظایف خود به خوبی عمل کنیم و فرهنگ شهدا را به نسل جوان منتقل و ترویج دهنده این فرهنگ در جامعه باشیم.
وکیلی با بیان اینکه 8هزار و 880 صفحه از خاطرات شهدا و خانواده ایشان در بنیاد شهید به صورت دیجیتال جمع آوری گردیده است، عنوان کرد: فاز دوم مجموعه 800 واحدی بهارستان پس از انتخابات به دلیل نبود شورای شهر و انتخاب نشدن شهرداری دچار مشکل شده بود و اکنون نیز در بروکراسی اداری گیر کرده است. مرکز جامع توانبخشی جانبازان عزیز در کشور فعال شده است ولی در اصفهان هنوز کلنگ آن هم زمین نخورده است و نیازمند یاری دستگاهها، نهادها و مسؤولان برای به ثمر رساندن این مرکز هستیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان، خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات ما در خدمت رسانی به ایثارگران خلأهای قانونی و عمل نکردن برخی نهادها و دستگاهها به قوانین است.
وی پیرامون برخی موضع گیریها علیه مدافعان حرم، اظهار کرد: در مسأله مدافعان حرم باید تلاش کنیم تا فرهنگ آنها را زنده نگهداریم، باید توهینها به مدافعان حرم و شهدا پیگیری حقوقی شود و نباید اجازه دهیم خدشهای به دفاع از حرم وارد نشود چرا که شهدای عزیز ما تلاش کردند تا داعش را از خاک عراق و سوریه بیرون کنند و این یک تلاش بینظیر بود و ما باید خانواده این عزیزان را گرامیداشته و اجازه ندهیم مشکلات برای این عزیزان بیش از این شود و این مسائل پیگیری حقوقی خواهد شد./1304/پ203/ب1