تشیع انگلیسی نقشه دشمن برای تضعیف مبانی اصیل تشیع
![تشیع انگلیسی](/Original/1396/12/20/IMG20465035.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ایلام، حجت الاسلام محمدحسین سلیمی، معاون آموزش مدرسه علمیه صاحب الزمان(عج) شهر ایلام، عصر امروز در جمع طلاب این مدرسه اظهار داشت: دشمنان در طول ۴۰ سال عمر پربرکت انقلاب هر بار نقشه جدیدی دارند.
وی افزود: طلاب باید آگاه باشند و اجازه ندهند کسی با نام دین و با اسم مرجعیت مسیر نورانی تشیع را منحرف سازد.
حجت الاسلام سلیمی خاطر نشان کرد: امروز حوزه های علمیه بیش از پیش مورد هجوم دشمنان قرار گرفته و مساله نفوذ در آن جهت ایجاد انحراف کلید خورده است.
معاون آموزش مدرسه علمیه صاحب الزمان(عج) شهر ایلام عنوان داشت: تشیع انگلیسی یکی از فتنه های دشمنان است برای تضعیف مبانی ناب و اصیل مذهب تشیع در جهان است.
وی ادامه داد: القاء تفکر افراطی در مذهب و حوزه های علمیه از کارهایی است که تشیع انگلیسی در پی تبلیغ و نشر آن در بین مردم است که می طلبد مسؤولان حوزوی و طلاب و روحانیان در این زمینه افزون بر آگاه بودن از نقشه آنها، آمادگی جهت پاسخگویی به شبهات را نیز داشته باشند.
این مدرس حوزه تاکید کرد: ایجاد تفرقه و دشمنی و عداوت در بین امت اسلامی از نقشه های دشمنان دین برای نابودی اسلام ناب محمدی است که مجری آن تشیع انگلیسی و وهابیت است.
حجت الاسلام سلیمی ابراز داشت: وهابیت و تشیع انگلیسی هر دو دست پرورده استکبار هستند که دو لبه یک قیچی برای از بین بردن مبانی اصیل اسلام ناب محمدی است.
وی در پایان گفت: طلاب و روحانیان وظیفه بسیار بزرگی در این راه دارند زیرا که نفوذ امروزی در مدارس علمیه و با نام مذهب و مرجعیت است که نباید اجازه دهند این تفکر انگلیسی و افراطی رشد کند./۸۷۹//۲۰۳/خ