۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۱
کد خبر: ۵۶۲۹۳۸
حجت الاسلام والمسلمین مبلغی:

تحقق شعار سال نیازمند کیفیت، سرمایه گذاری، رقابت است

عضو مجلس شورای اسلامی به اهمیت و ضرورت تحقق شعار سال اشاره کرد و گفت: تحقق این مهم نیازمند فهم صحیح از مفهوم شعار سال بوده و نیازمند تمرکز بر کیفیت محصول و درنظر گرفتن حقوق مصرف کننده، سرمایه گذاریف رقابت با کالای خارجی و تجارت است.
احمد مبلغی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، اقتصاد ستون زندگی است، در اسلام اقتصاد از اهمیت بالایی برخوردار است چراکه رشد و پیشرفت هر کشوری به قدرت اقتصادی آن کشور مربوط است.

با توجه به نام گذاری شعار سال که نشان از اهمیت و ضرورت پرداختن به مسائل اقتصادی است و دغدغه رهبر معظم انقلاب را در این زمینه نشان می دهد که چندین سال پی در پی در نام گذاری سال ها به مسائل اقتصادی تأکید دارند، با مدیریت، برنامه ریزی و عزم جدی باید در تحقق شعار سال گام برداشت.

کار و تلاش از موارد مهم رشد اقتصادی به شمار می آیند، حمایت از کالای ایرانی زمینه ساز اشتغال زایی و رونق اقتصادی کشور است، با مدیریت و برنامه ریزی اقتصادی در سایه علم و دانش که از عوامل مهم رشد اقتصادی به شمار می آیند باید اقدام کرد.

مردم و مسؤولان هر کدام برای تحقق شعار سال و حمایت از کالای ایرانی وظایفی بر دوش دارند، دیگر وقت آن رسیده که به دور از برگزاری همایش ها، جلسات و شعار ها در مقام عمل و به صورت کاربردی تر به فکر تحقق شعار سال باشیم.

تحقق شعاری که کشور را از مشکلات اقتصادی و معیشتی نجات خواهد داد و چرخ اقتصاد کشور را به حرکت در می آورد، باید تولیدات داخلی را افزایش و در کنار افزایش کیفیت را تقویت کرد، باید با فرهنگ سازی و جلب نظر مردم بازار داخلی را رونق بخشید.

حمایت از تولیدکنندگان را نباید فراموش کرد، حمایت از تولیدکنندگان و نظارت بر کالای تولید شده نیازمند تقویت باور مردم برای خرید و مصرف کالای ایرانی است.

ارتقای کیفیت محصول ایرانی موجب افزایش بهره وری می شود و این افزایش بهره وری مهم ترین عامل رونق اقتصادی کشور بوده در این راستا باید باور مردم به کیفیت کالای ایرانی تضمین شود.

در ادامه گفت و گویی با حجت الاسلام والمسلمین احمد مبلغی، نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری در زمینه نام گذاری شعال سال و حمایت از کالای ایرانی ارائه می شود.

حجت الاسلام والمسلمین مبلغی با اشاره به نام گذاری سال و تأکید رهبر معظم انقلاب برای عملی ساختن شعار سال گفت: نام گذاری سال به «حمایت از کالای ایرانی» از دیگر ابتکارات رهبر فرزانه انقلاب برای رونق بخشی به اقتصاد کشور و رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی است.

تفهیم شعار سال لازمه تحقق این مهم است

ابتدا ما باید به درستی اهمیت و ضرورت اجرایی شدن شعار سال را تفهیم سازیم تا بتوانیم در مقام عمل اجرا کنیم.

مفهوم شعار سال(حمایت از کالای ایرانی) باید به صورت عملی تحلیل شود و با استفاده از ظرفیت متخصصان دین در جامعه تفهیم شود، باید با بصیرت افزایی و روشنگری در زمینه حمایت از کالای ایرانی اقدام شود و نگذاریم که کلیت و کارایی شعار آسیب ببیند.

تولید با کیفیت برای حمایت از کالای ایرانی ضروری است

مردم مخاطب اصلی شعار سال هستند و برای روی آوردن مردم به سمت کالای ایرانی ابتدا باید به فکر تولید با کیفیت باشیم، برای رقابت محصولات داخلی با تولیدات داخلی باید تولید ما با کیفیت باشد که بتواند با محصولات خارجی رقابت کند، در این زمینه تولیدات ما باید بر اساس دانش و با نوآوری و خلاقیت همراه باشند.

نقش علم و دانش در ارتقای کیفی محصولات ایرانی  

توجه علمی لازمه تولید کالای با کیفیت است، نیروهای ایرانی از توانایی و استعداد بالایی در زمینه تولید کالا داشته اند و اگر امروز می خواهیم مردم به محصول ایرانی روی بیاورند باید تولید بر مبنای علم و دانش صورت گیرد تا زمینه رضایت مندی مردم فراهم شود.

برای تحقق شعار سال باید در مقام عمل اقدام شود، باید تلاش کرد تا فلسفه وجودی شعار سال تحقق یابد، در این زمینه به مدیریت صحیح نیازمند هستیم، باید بر کالای تولیدی مدیریت و نظارت شود، اگر محصولات داخلی از کیفیت لازم برخوردار نیستند باید علل ضعف را بررسی و برطرف سازیم.

ارتقای کیفی کالای ایرانی نیازمند تشکیل کارگاه های تقویت کننده مهارت لازم تولیدکنندگان برای افزایش کیفی محصولات است، فرهنگ سازی و تشویق مردم به سمت خرید و مصرف کالای ایرانی صورت گیرد چراکه لازمه موفقیت در حمایت از کالای ایرانی ایجاد یک جریان فرهنگی برخوردار از ابعاد ملی در حمایت از تولیدات داخلی است.

اگر فرهنگ سازی به موقع و درست صورت نگیرید کالای ایرانی نه تنها جایگاه خود را از دست می دهد، بلکه با کالای خارجی نیز قابل رقابت نخواهد بود، همه مراکز دینی، فرهنگی، اجتماعی و اجرایی در زمینه فرهنگ سازی حمایت از کالای ایرانی مسؤول هستند.

ارزش های فرهنگی مربوط به حمایت از کالای ایرانی باید نهادینه شود و پایه ترین ارزش حرکت به سمت نگاه ارزشی اعتباربخش، هویت زا و افتخار آفرین در قبال کالای ایرانی و در سطح ملی است، باید از نگاه ضد ارزش و تحقیر کالای ایرانی پرهیز شود.

باید با عزم ملی، مدیریت جهادی و روحیه انقلابی برای تحقق شعار سال اقدام کرد، ارتقای کیفیت محصولات داخلی موجب رونق بخشی خرید و مصرف کالای ایرانی می شود، حمایت از کالای ایرانی از مؤلفه های مهم و اساسی در رونق بخشی به اقتصاد کشور است برای نقش آفرینی در این عرصه باید شعار سال محور فعالیت ها قرار گیرد و همه فعالیت ها با محوریت بخشیدن به تقویت کالا و تولیدات داخلی در نظر گرفته شود.

ضرورت مبارزه با قاچاق کالا

قاچاق کالا از موانع اصلی تحقق شعار بوده و باید با قاچاق کالا برخورد جدی شود، قاچاق کالا سد راه تولید داخلی و حمایت از کالای ایرانی است، براساس قوانین باید عزم جدی و برخورد قانونی با قاچاق کالا صورت گیرد.

حمایت از کالای ایرانی به سه بخش تولید، توزیع و مصرف بر می گردد و در این زمینه باید به کیفیت محصول توجه شود و ضربه ای به حقوق مصرف کننده وارد نشود، در راستای تحقق شعار سال باید برکیفیت، سرمایه گذاری، رقابت و تجارت تمرکز نماییم./9451//۲۰۱/خ

ارسال نظرات