سازمان ملل ديگر مشروعيتي ميان ملل آزاده ندارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در اردبيل، حجت الاسلام و المسلمين سيدحسن عاملي، نماينده ولي فقيه در استان اردبيل در خطبههاي امروز نماز جمعه اردبيل اظهار داشت: جنگ 22 روزه آبرويي براي سازمان ملل و نهادهاي بينالمللي باقي نگداشت.
وي با بيان اينکه مجامع مدعي حقوق بشر در جنگ 22 روزه همسو با رژيم اسرائيل رسوا و خوار شدند، تصريح کرد: سازمان ملل تضمين كننده منافع دولتهاي قلدر و بزرگ بوده و ديگر مشروعيتي ميان ملل آزاده ندارد.
وي افزود: ماهيت سازمان ملل بر اين پايه بود كه مدافع حقوق ملتهاي مظلوم و جهان سومي باشد تا اين كشورها با اميدواري بيشتر احساس امنيت كنند، در حالي كه امروز خلاف اين مسئله رخ داده است.
حجت الاسلام و المسلمين عاملي خاطر نشان كرد: جاي تاسف است كه سران كشور تركيه تنها با هدف ورود به اتحاديه اروپا سنگ حمايت از اسرائيل را به سينه ميزنند و حاضر نيستند سفارت اين رژيم جعلي را ببندند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به سخنان وزير امور خارجه سابق اسرائيل اشاره كرد و گفت: اين فرد پيشگويي كرده بود كه اگر انقلاب امام راحل پيروز شود، در منطقه خاورميانه زلزلهاي اتفاق ميافتد كه اين زلزله پيش از همه اسرائيل را خواهد لرزاند.
امام جمعه اردبيل در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به پايان دوران رياست جمهوري بوش اظهار داشت: رئيس جمهور سابق آمريكا با به راه نداختن دو جنگ خانمانسوز افعانستان و عراق، سبب كشتار هزاران انسان بيگناه شد و در نهايت در اوج خفت و تحقير كاخ سفيد را ترك كرد.
حجت الاسلام و المسلمين عاملي افزود: فرعونيان زمان مطمئن باشند كه عاقبت آنها به سرنوشت افرادي چون رضاخان صدام و هيتلر شبيه خواهد بود و نميتوانند از دست دستگاه عدالت الهي خارج شوند.