۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۴
کد خبر: ۵۶۳۷۸۷
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران:

حوزه علمیه مهمترین پشتوانه تبلیغی برای هر منطقه است

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با تأکید بر این که نباید از توان و ظرفیت بومی در جهت تقویت برنامه های تبلیغی غافل شد، گفت: حوزه های علمیه مهم ترین و اثرگذار ترین پشتوانه تبلیغی برای هر منطقه ای هستند.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بابلسر، حجت الاسلام لطیف صادقی، معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران امروز در کمیسیون طرح هجرت همایش معاونان تبلیغ کشور با مهم ارزیابی کردن جایگاه مبلغان طرح هجرت در رشد و رونق برنامه های دینی و فرهنگی در مناطق محروم و روستایی گفت: اگر حضور مبلغان طرح هجرت در این مناطق دورافتاده نبود امروز شاهد بروز مشکلات گسترده فرهنگی در این مناطق بودیم.

وی با بیان این که اعزام مبلغان طرح هجرت به روستاها برکات و اثرات بسیار مطلوبی با خود به همراه داشته است، افزود: در صورت حمایت بیشتر از این طرح به طور حتم شاهد رونق و اثرگذاری برنامه های دینی و فرهنگی در سراسر کشور خواهیم بود.

حجت الاسلام صادقی با اشاره به این که مبلغان بدون هیچ چشم داشتی در حال خدمت به دین و انقلاب هستند، ادامه داد: اما نباید نسبت به این مسأله غافل شد که حمایت مادی و معنوی از این مبلغان می تواند اثرات مطلوبی بر روند برنامه های دینی داشته باشد.

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که با وجود اعزام های فصلی و مناسبی برخی دیگر از سازمان های فرهنگی به روستاها و مناطق دور افتاده، اما اثرگذاری و ماندگاری فعالیت های مبلغان طرح هجرت چند برابر است، خاطرنشان کرد: حضور مستمر مبلغان در مناطق استقرار خود یکی از مهم ترین عوامل موفقیت مبلغان طرح هجرت است.

وی با تأکید براین که سرمایه گذاری و حمایت بیشتر از طرح مبلغان هجرت به طور حتم اثرگذاری و خروجی بیشتری در سطح جامعه خواهد داشت، تصریح کرد: امروز مناطق محروم و روستایی بسیاری در استان از نعمت داشتن یک روحانی بی بهره هستند.

حجت الاسلام صادقی با اشاره به این که توان استان در تأمین نیازهای تبلیغی روستاها محدود است و نمی توانیم به همه این مناطق اعزام مبلغ داشته باشیم، خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از 200 مبلغ طرح هجرت در مناطق روستایی استان مشغول فعالیت های تبلیغی هستند.

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که هزاران روستا در استان داریم که تعدادی بسیاری از این مناطق نیازمند حضور یک مبلغ مستقل هستند، تصریح کرد: به دلیل کمبود مبلغ مجبور هستیم از توان یک روحانی در روستاهای نزدیک به هم استفاده کنیم.

استاد حوزه علمیه مازندران، یکی از طلاب کمبود مبلغ و روحانی در استان را هجرت بی رویه طلاب به قم و مشهد برای ادامه تحصیل دانست، خاطرنشان کرد: یکی از مهم ترین اقداماتی که مجموعه مدیریت حوزه باید برای تأمین نیازهای تبلیغی استان ها انجام دهد فراهم کردن امکانات رفاهی و تحصیلی مناسب در سطوح عالی برای طلاب و روحانیان است.

حجت الاسلام صادقی با اشاره به این که البته شرایط امروز حوزه های علمیه استان ها به تناسب گذشته بسیار مناسب تر شده است، افزود: اما تا رسیدن این شرایط به وضعیت مطلوب بسیار فاصله داریم که باید در این خصوص تلاش و ممارست بیشتری صورت گیرد.

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که برخی ها تمرکز همه فعالیت های تبلیغی و فرهنگی خود را مناطق شهری و مساجد می دانند، خاطرنشان کرد: نباید روستاها و مناطق محروم به حال خود رها شوند چون آسیب های فرهنگی و اجتماعی این چنین مناطقی را بیشتر تهدید می کند.

وی با اشاره به این که مدارس علمیه در هر شهر و منطقه ای بهترین و مهم ترین ظرفیت برای تأمین نیازهای تبلیغی آن منطقه است، تصریح کرد: باید توان تبلیغی طلاب مدارس علمیه در مناطق روستایی و محروم بیشتر استفاده شود تا اعزام ها به چنین مناطقی کمتر شود.

حجت الاسلام صادقی با بیان این که در حال حاضر بیش از چهار هزار مسجد در مازندران داریم که متأسفانه تنها در حدود هزار مسجد نماز جماعت برگزار می شود، خاطرنشان کرد: با توجه به در حال تحصیل بودن حدود سه هزار طلبه در مازندران باید از توان و ظرفیت تبلیغی این طلاب در مساجد و مناطق روستایی بیشتر بهره گرفته شود.

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با تأکید بر این که نباید از توان و ظرفیت بومی در جهت تقویت برنامه های تبلیغی غافل شد، تصریح کرد: حوزه های علمیه مهم ترین و اثرگذار ترین پشتوانه تبلیغی برای هر منطقه هستند./۹۵۰/پ203/ب1

ارسال نظرات