شیخ مفید و پاسخ به شبهات پیرامون تشیع
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سید علی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، ظهر امروز در جمع نمازگزاران مسجد آیت الله شفیعی، با بیان اینکه سومین روز از ماه مبارک رمضان مصادف با ارتحال علامه بزرگ شیخ مفید است، خاطرنشان کرد: امیداوریم برای ادای گوشه ای از حق و زحمت وی، نکاتی را بیان کنیم تا از این طریق عموم مردم با بزرگان مذهب آشنا شوند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تألیفات بی شمار شیخ مفید اظهار داشت: بسیاری از شبهات و اشکالات وارده به تشیع از سوی سایر مذاهب را شیخ مفید در کتاب هایش پاسخ داده و به عبارتی دیگر شبهات امروزی مطرح شده علیه مذهب تشیع و دین اسلام را در قرن چهارم و پنجم قمری پاسخ داده است.
آیت الله شفیعی ابراز داشت: شبهات امروزی همان شبهات سال های گذشته است اما اکنون تنها الفاظ و عبارات تغییر و در قالب جدید مطرح شده اند؛ هر چند که پاسخ آنها یکی است.
وی شیخ مفید را حکیم و متکلم بزرگی معرفی کرد که خود را وقف مذهب تشیع کرده و سید مرتضی و شیخ طوسی از شاگردان بنامش بر سیره و راه و روش وی گام برداشته اند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه شیخ مفید براساس روایات و آیه های قرآنی پاسخ شبهات را داده اند، افزود: سید مرتضی و شیخ طوسی نیز چنین روشی را در پیش گرفتند؛ البته ناگفته نماند که شیخ مفید در تمام علوم اسلامی کتاب تألیف و بحث هایی داشته است.
آیت الله شفیعی ادامه داد: در تاریح آمده که 7 نامه از سوی امام عصر ارواحنا له الفداء با عناوین جالب و مختلفی همچون الاخ الصدیق برای شیخ مفید ارسال شده است و تعبیر مفید بودن بر شیخ بزرگوار را امام زمان(عج) بیان کرده اند.
وی با بیان اینکه علی رغم گذر ده قرن از وفات شیخ مفید کتب شان در حوزه و دانشگاه های اسلامی مطرح شده اند، تصریح کرد: شیخ با همه توان در خدمت مذهب و اسلام بود، تألیفات و شاگردان بسیاری تربیت و دو بار از محل سکونت تبعید شد با این ادعا که وجودش سبب عدم اغتشاش و ناامنی می شود./9456/پ203/ب1