۱۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۲
کد خبر: ۵۶۷۱۸۸
آیت‌الله مظاهری:

رسانه‌ها و فعالان فضای مجازی فضایل اهل‌بیت را نشر دهند

حضرت آیت‌الله مظاهری با اشاره به این‌که درباره اهل‌بیت(ع) کوتاهی و جفا کرده‌ایم، گفت: رسانه‌های مجازی و سایت‌های ما باید درباره امام علی(ع) بسیار صحبت کنند.
آیت الله مظاهری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حضرت آیت‌الله حسین مظاهری امروز پس از نماز ظهر و عصر در مسجد حکیم اصفهان با تسلیت ایام شهادت امیرمؤمنان(ع) و رحلت امام خمینی(ره) به بیان فضایل و مناقب امام علی(ع) پرداخت و گفت: هرچه درباره امام علی(ع) بگوییم کم گفته‌ایم، «وَلَوْ أَنَّمَا فِي الْأَرْضِ مِن شَجَرَةٍ أَقْلَامٌ وَالْبَحْرُ يَمُدُّهُ مِن بَعْدِهِ سَبْعَةُ أَبْحُرٍ مَّا نَفِدَتْ كَلِمَاتُ اللَّهِ»، درباره ایشان کتاب‌های بسیاری نوشته شده و همه آن‌ها قطره‌ای از دریای فضایل‌شان نیست.

وی با تأکید بر این‌که متأسفانه ما به اهل‌بیت(ع) جفا کرده‌ایم، خاطرنشان کرد: ما درباره بیان مناقب و آشنایی با فضایل اهل‌بیت(ع) و امام علی(ع) کوتاهی کرده‌ایم، باید درباره امیرمؤمنان بیش‌تر بدانیم و نسل جوان را با ایشان آشنایی دهیم، الآن دشمنان شبهه مطرح کردن درباره ائمه را هدف خود قرار داده و اعتقاد جوانان را نشانه رفته است.

رییس حوزه علمیه اصفهان ابراز کرد: باید شبهه‌ها مربوط به ائمه(ع) را پاسخ داد، منبری‌ها راجع به اعتقادات باید خیلی حرف بزنند و کار کنند، رسانه‌های مجازی و سایت‌های ما باید درباره امام علی(ع) بسیار صحبت کنند، اما کوتاه آمده‌ایم و تا این کوتاهی را جبران نکنیم امام زمان(عج) از ما راضی نیست و وقتی راضی می‌شود که همه به ویژه جوانان از نظر اعتقادات کامل و عالی باشند و از همه می‌خواهم این کوتاهی را جبران کنند.

وی به نمونه‌ای از فضایل ایشان اشاره کرد و گفت: یکی از بزرگ‌ترین فضایل امام علی(ع) شجاعت‌شان است که بر هوا و هوس خود در جهاد اکبر غلبه می‌کردند و این شجاعت می‌خواهد، جهاد اکبر همان جهاد با نفس است و آن است که انسان بتواند خود را کنترل کند و صفات رذیله را زیر پا بگذارد و مزین به صفات و فضایل الهی شود، امام علی(ع) می‌فرمودند که اگر عالم هستی را به من بدهند و بگویند اگر پوست جو را از دهان مورچه‌ای به ظلم بگیر، هرگز این کار را نمی‌کنم و این شجاعت است.

حضرت آیت‌الله مظاهری اظهار کرد: حضرت علی(ع) در کارها صبر و استقامت داشتند و این خود نمونه‌ای از شجاعت است، امام علی(ع) می‌فرماید در این 30 سال مانند فرد استخوان در گلو و خار در چشم صبر کردم اما از راه خود کوتاه نیامدم تا پرچم اسلام را به ما برسانند، ما هم برای اسلام عزیز، برای نظام اسلامی و برای تشیع باید صبر و استقامت و تحمل مشکلات و سختی‌ها داشته باشیم.

وی اظهار کرد: نوع دیگری از شجاعت این است که انسان در جزر و مد روزگار خودش را نبازد، این نوع سوم خیلی مشکل ولی لازم است، انسان باید در جزر و مد روزگار مثل مولا علی(ع) باشد، در 5 سال حکومت ایشان 3 جنگ داخلی بر ایشان تحمیل کردند و ایشان همه این‌ها را پشت سر گذاشتند./914/پ۲۰۳/ب۱

ارسال نظرات
captcha