صفبندی ناكثین، قاسطین و مارقین علیه انقلاب اسلامی
به گزارش خبرگزاری رسا، رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیست و نهمین سالگرد ارتحال امام (ره) در تبیین مشابهات امیرالمؤمنین علی (ع) و امام خمینی (ره) به جبهه دشمنان مقابل این دو شامل «ناكثین»، «قاسطین» و «مارقین» و ویژگیهای هر یك از این جریانات در دوره حیات طیبه امام علی(ع) و امام امت(ره) پرداخته و اشاره كردند: «این سه گروه و دشمنی این سه گروه، مخصوص زمان امام هم نبود، بعد از امام هم استمرار پیدا كرده است. امروز هم همین سه گروه در مقابل نظام اسلامی و میراث بزرگ امام كه جمهوری اسلامی است، صفآرایی كردهاند و مبارزه و مقاومت و ایستادگی جمهوری اسلامی از تعرض آنها جلوگیری كرده است. البتّه این جبهه مختلط، با همه توانشان سعی میكنند در مقابل جمهوری اسلامی اخلالگری كنند؛ مشكلاتی درست میكنند، حركت ملّت ایران را دشوار میكنند، كند میكنند، امّا نمیتوانند جلوی پیشرفت ملّت ایران را بگیرند. » با توجه به اینكه این جبههبندی همچنان در مقابل انقلاب اسلامی و ولایت برپا است، ضروری به نظر میرسد مختصات و مصادیق این جریانات در عصر حاضر موردمطالعه بیشتر قرار گیرد كه در ادامه بهاختصار هر یك بررسی خواهد شد:
1- قاسطین امروز: قاسطین یا دشمنان بنیادین انقلاب و نظام، جریاناتی هستند كه از ابتدا با این انقلاب اسلامی و نظام برخاسته از آن مخالف بودند و اصولاً خیزش مردم انقلابی برای کنار زدن بخشی از اینها رخ داد. اینان كه وابستگان و دستنشاندگان نظام سلطه بر این كشور بودند تمام منافع و ظرفیتهای كشور را در اختیار زورمداران بینالمللی و مستكبران عالم قرار داده بودند و طبیعی است كه سلطهگرانی همچون رژیم ایالاتمتحده امریكا و متحدانش همچون رژیم صهیونیستی و ارتجاع منطقه هدایتگر و پشتیبان اصلی این جبهه بوده و جریاناتی كه امتداد سلطه هستند نقش مجری و پیادهنظام آن را ایفا میكنند.
2- ناكثین امروز: همراهان سستنهاد و سستكمربند و بیعت شكنان در دوره معاصر كسانی بودند كه ابتدا در صف انقلابیون و همراه با امام بودند ولی به دلایل مختلفی از این قطار پیاده شدند: گروهی از ابتدا دچار ضعف معرفتی بوده و همراهیشان با جریان انقلاب هیجانی و احساسی بود و بهتدریج و با كمفروغ شدن شعله هیجانات راه دیگری را برگزیدند؛ جمعی به زخارف دنیا و آلودگیهای دیگر مبتلا شده و دنیازدگی و رفاهطلبی را جایگزین انقلابیگری و جهاد نمودند؛ برخی دچار قدرتطلبی و جاهطلبی شده و منافع فردی و جناحی خود را بر مصالح ملی و اسلامی مقدم شمردند و ... بسیاری از این طیفها كسانی بودند كه اتفاقاً در دهه دوم انقلاب و پس از امام راه خود را از ملت و انقلاب جدا كرده و حتی به رویارویی با نظام كشیده شدند.
بروز پدیدههایی همچون رسوخ اشرافیتری در میان مسئولان، پشیمانی از انقلاب و شعارهای آن در میان برخی نخبگان سیاسی، ضربه زدن به منافع ملی و امنیت ملی در وقایع تلخی همچون فتنه 88 و ... نشانههای بارزی از شكلگیری و صفبندی ناكثین علیه انقلاب اسلامی است.
3- مارقین امروز: كجفهمها، نادانها و جاهلهایی كه به نام انقلابیگری و اسلام، كژراهه را در پیش گرفتند و با پرچم انقلاب و حتی ادعای گفتمان انقلاب مقابل ولایت و نظام ایستاند. حكایت اینان همان «بر شاخه نشستن و بن بریدن» است، بهگونهای که خطرناكترین ضربهها را به انقلاب و نظام هماینان وارد میكنند. پیچیدگی و مخاطره این جریان ازآنروست كه اینان در لباس نیروهای خودی ظاهرشده و با شعارهای فریبندهای همچون «عدالت» و دم زدن از مشی انقلابی، در مقابل ناخدای كشتی انقلاب ایستاده و به بهانه انتقاد و دلسوزی پازل دشمن را تكمیل میكنند. البته به تعبیر دقیق و زیبای رهبر معظم انقلاب «كجفهمی مربوط به تودههای مارقین بود و رؤسای آنها احتمالاً با دشمنان بیزدوبند نبودند» و بسیاری از هواداران و پیروان اینگونه جریانات در واقع نمیدانند به دست خود چه خدمت بزرگی به دشمنان میكنند و به خیال خام خود دلسوز انقلاب و نظام هستند. در مقابل هدایت پنهان چنین جریاناتی در اختیار همان دو گروه پیشگفته یعنی «قاسطین» و «ناكثین» بوده و برنده اصلی جهالتهای اینان در واقع همان صحنهگردانان اصلی هستند.
در نهایت باید گفت برآیند كلی این صفبندیهای بهظاهر مجزا است كه جبهه وسیع ستیزندگان با ولایت و انقلاب اسلامی را شكل میدهد و چهبسا در این میان افرادی سادهلوح و سطحینگر كه عمق این صحنه را درك نكرده و به هواداری هر یك از جریانات فوق به میدان تخاصم با نظام و انقلاب میآیند و بازیچه دست قدرتمندان و بدخواهان ملت ایران قرار میگیرند./۹۶۹//۱۰۲/خ
منبع: روزنامه جوان