۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۹
کد خبر: ۵۶۸۲۷۶
آیت‌الله مظاهری:

مجاهدت‎های یاران امام صادق سبب حیات شیعه شد

حضرت آیت‎الله مظاهری با تأکید بر این‎که شاگردان امام باقر(ع) و امام صادق(ع) از نظر جدیت به جایی رسیدند که بیش از یک میلیون روایت از آنان به ما رسیده است، این مجاهدت‎ها را سبب حیات شیعه دانست.
درس اخلاق  آیت الله مظاهری در مسجد حکیم اصفهان در روز شهادت امیر المومنین (ع)

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حضرت آیت‌الله حسین مظاهری ظهر چهارشنبه پس از نماز ظهر و عصر در مسجد حکیم اصفهان به تبیین وصیت امام علی(ع) پرداخت و گفت: امام علی(ع) می‎فرماید «الله الله فی الجهاد بأموالکم و أنفسکم و ألسنتکم» شما را به خدا قسم که جهاد در راه خدا با اموال و انفس و زبان‎هایتان را وانگذارید.

وی افزود: امیرمؤمنان توصیه می‎کنند که در مقابل دشمن ایستادگی کنید، و درباره مال و جان و زبان‎هایتان هم گذشت و فداکاری و ایثار بکنید و منظورشان از جهاد با زبان، جهاد کردن در گفت‎وگوها و تبلیغات است و این جهاد کردن اثر می‎گذارد، امام حسین(ع) با شهادتشان توانستد اسلام و تشیع را زنده کنند، توانستند دشمن را رسوا سازند و بنی‎امیه را نابود کردند تا این‎که نوبت به بنی‎العباس رسید.

رییس حوزه علمیه اصفهان با اشاره به این‎که بنی‎عباس اگر از بنی‎امیه بدتر نبودند، بهتر هم نبودند، ابراز کرد: امام باقر(ع) و امام صادق(ع) نیز جهاد کردند و با جهاد خود فرهنگ اسلام را پیاده کردند، در همان زمان تعدادی شاگرد از جان گذشته و مال گذشته به جهاد در راه دین مشغول شدند و با زبان به تبلیغ دین پرداختند، با درس خواندن و گرفتن اطراف امام باقر(ع) و امام صادق(ع) اسلام را تقویت کردند.

وی ابراز کرد: در طول مدتِ امامت امام باقر(ع) و امام صادق(ع) شیعیان بارها به زندان رفتند و شکنجه‎ها دیدند، در این راه ده‎ها سال به زندان‎ها رفتند و شهیدها دادند تا توانستند فرهنگ شیعه را به دنیا معرفی کنند، که به عنوان مثال می‎توان ابن‎عمیر را معرفی کرد که تاجری بود اما در واقع همه وقتش را برای یادگیری در محضر امام صادق نهاده بود.

حضرت آیت‎الله مظاهری با تأکید بر این‎که شاگردان امام باقر(ع) و امام صادق(ع) از نظر جدیت به جایی رسیدند که بیش از یک میلیون روایت از آنان به ما رسیده است، ابراز کرد: این روایت‎ها تنها مربوط به اعتقادات نبود، بلکه درباره عقاید، احکام و اخلاق بود و شیعه از نظرِ داشتن این چنین روایت‎هایی غنی و بی‎نیاز است و این مرهون مجاهدت‎های شاگردان امام صادق است.

وی ادامه داد: اگر نگوییم جهاد طلبه‎های امام پنجم و ششم از جهاد یاران پیامبر بالاتر است که هست، قطعاً به اندازۀ جهاد یاران پیامبر ارزش دارد و ما باید بدانیم که این جهاد با مال و جان و زبان است که شیعه را به ما رسانده است./914/پ203/ب1

ارسال نظرات
captcha