دولت اسلامی موظف به تأمین رفاه مردم است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی در همایش علمی تمدن اسلامی(گذشته، حال، آینده) نقش و رسالت علمای افغانستان که در مجتمع اقامتی فرهنگی آفتاب ولایت امروز 12 تیر برگزار شد، گفت: اسلام احکامی برای زندگی بشر دارد که شریعت است و در کنار آن دارای آیات و اهدافی است که مورد نظر شارع مقدس است.
وی با بیان اینکه جامعهای که از عقلانیت، معنویت، اخلاق و عدالت اجتماعی برخوردار باشد، جامعهای سالم بوده که زیر بنای این جامعه، توحید است، اظهار کرد: در واقع مدنیتی که امروز جامعه اسلامی باید از آن برخوردار باشد، اسلام نوید می دهد که آن جامعه مبتنی بر توحید است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به این مطلب که امروز کشورهای اسلامی در حال انحطاط هستند و حتی آثاری که از پیشرفت و تمدن دارند، غربی است، تصریح کرد: در این شرایط این کشورها خودشان را به سلاح های بسیاری مجهز کرده اند و فکر می کنند که اینها آثاری از تمدن است.
وی با بیان اینکه تحجر بر تفکر و اندیشه این غرب زده ها حاکم شده است، بیان داشت: تحجرهایی با این گرایش، با ظواهری از مدنیت غرب آراسته شده اند در حالی که در باطن متوحش هستند.
نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این مطلب که آن چیزی که در مغرب زمین برای کشورگشایی و قتل و غارت وجود دارد محصول جدایی سیاست از معنویت است، تصریح کرد: در حال حاضر مغرب زمین این موضوع را تجربه می کند که خدا و معنویت را حذف کرده است و سیاست را برگزیده که نتیجه آن قتل و کشتار و خونریزی است.
توحش حاکم بر مغرب زمین نتیجه کنار گذاشتن معنویت و اخلاق و سیاست است
وی توحش حاکم بر مغرب زمین را نتیجه کنارگذاشتن معنویت و اخلاق و سیاست دانست، تصریح کرد: در واقع در مکتب امام راحل پیوند بین سیاست و اخلاق و معنویت وجود دارد و این درحالی است که آثار تمدنی در دیگر کشورها نیست بلکه انحطاط است که در عین حال جامعه اسلامی ما را نیز تهدید می کند.
تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر این مطلب که شکل گیری تمدن نوین اسلامی در پرتو عقلانیت است، بیان داشت: از دیگر شاخصه های تمدن اسلامی، عدالت است و دولت اسلامی موظف به رفاه اجتماعی برای مردم است و در عین حال جامعه را باید به مدنیت هدایت کند.
وی با بیان اینکه از آثار تمدنی غرب شاخصه های نادرست است که آنان زشت ترین اعمال را شاخصه تمدن معرفی می کنند، تصریح کرد: اما آنچه که به عنوان جلوه های تمدن حائز اهمیت است مسائل فکری و فرهنگی و هدایت مردم است که در این راستا علما و دانشمندان نقش برجسته دارند./934/پ202/ب1