برخی به خاطر نا آشنایی با مبانی دینی بلندگوی بیگانگان می شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام والمسلمین میراحمدرضا حاجتی، امام جمعه موقت اهواز، پیش از ظهر امروز در آیین رونمایی از پوستر نخستین جشنواره هنرهای دیجیتال خوزستان در هتل مجتمع فجر اهواز با اشاره به اینکه بیش از 500 هزار روایت از امام صادق(ع) و پدر بزرگوارشان روایت شده است، اظهار داشت: دوران امامت آن بزرگوار یکی از طولانی ترین دوران امامت در نزد شیعیان است با اين حال ما با علم به صدور روایات بی شمار از آن بزرگوار در آموزه های باطل غربی گرفتار شدیم.
امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه برای تشخیص غرب زده ها باید به خود مراجعه كنیم، افزود: اینکه در جریان رسانه ای مقهور و جریانات خودی ناخواسته بلندگوی آموزه های بیگانه با امام صادق(ع) می شوند، ریشه در ناآشنایی ما با مبانی اصیل دارد.
نویسنده کتاب عصر امام خمینی(ره) با بیان اینکه مطالب علمی گفته شده از امام صادق(ع) قابل تطبیق با مبانی علم روز است، خاطرنشان کرد: حقانیت دین در صورت مشتبه شدن بر هر انسانی با استفاده از آموزه های دینی بیان شده امام ششم تصحیح خواهد شد؛ از این رو باید فاصله با امام معصوم را کاهش داده و هندسه معرفتی نسبت به آن بزرگواران را تکمیل کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین حاجتی، عظمت امام راحل در زمینه های مختلف را نتیجه دست یافتن، اعتراف و اجرای هندسه معرفتی امام صادق(ع) دانست و گفت: موظف به برقراری ارتباط بیشتر با ائمه هستیم تا کار به جایی نرسد که در رسانه های خودی امام صادق(ع) به عنوان یک پدیده تاریخی معرفی شود.
وی با اشاره به اینکه امروزه دانشمندان در برخی از رشته های علمی قائل به بن بست علمی هستند، عنوان داشت: اخیرا دانشمندان علوم رشته های فیزیک و شیمی می گویند که برای خروج از بن بست علمی باید به کتب مقدس آسمانی «انجیل و قرآن» مراجعه کنیم.
امام جمعه موقت اهواز با تأکید بر اینکه امام صادق(ع) مسأله غدیر را پس از توحید و بیش از نبوت مورد توجه قرار داده است، تصریح کرد: 36 عمل مستحبی برای روز غدیر وجود دارد که این اعمال بیشتر و مفصل تر از اعمال مستحب ماه مبارک رمضان هستند.
حجت الاسلام والمسلمین حاجتی با بیان اینکه برخی به نام توسعه در پی توطئه و حذف جبهه علی(ع) و مروج ولایت هستند، اضافه کرد: به اسم قراردادهای الحاقی در پی خفه کردن ندای علی و ولی هستند، باید هوشیار و زیرک بوده و پیام غدیر و استمرار خط ولایت را تکرار کنیم.
وی در پایان گفت: صدای حق خاموش نمی شود و ثواب هر عمل برای انسان باقی می ماند.
در ادامه اسماعیل معنوی، دبیر جشنواره هنرهای دیجیتال با بیان اینکه محوریت آثار جشنواره هنرهای دیجیتال خوزستان عید سعید غدیر و فضائل علی(ع) است، اظهار داشت: شناسایی ظرفیت های هنری و هنرمندان مستعد خوزستان، بزرگداشت عید غدیر، هدایت تولیدات هنری به این عرصه و بومی سازی تولیدات از جمله اهداف برگزاری جشنواره است.
لازم به ذکر است، در پایان نشست نیز از سید موسی بلادیان، پیشکسوت عرصه فرهنگ استان به پاس زحمات بسیار تجلیل به عمل آمد./9456/پ203/ب1