تا خودمان نخواهیم چیزی تغییر نمی کند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام والمسلمین سیدحسین حسینی قمی، استاد سطح عالی حوزه، صبح امروز در ادامه سلسله نشست های طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبهه زدایی دینی که در مهدیه مصلای شهرکرد در حال برگزاری است، به تشریح نقش حمایت از تولید ملی در سربلندی و عزت نظام اسلامی از منظر روایات و احادیث پرداخت.
وی کتاب وسائل الشیعه را یکی از بهترین منابع حدیث فقهی بیان کرد و گفت: در این کتاب ارزشمند بیش از 35 هزار حدیث در زمینه های مختلف جمع آوری شده که می توان آن را کتاب دم دستی مراجع و فقهای دین بیان کرد.
استاد سطوح عالی حوزه های علمیه قم با بیان اینکه یکی از باب های این کتاب ارزشمند در راستای حمایت از تولیدات داخلی با مضامین مختلف است، افزود: یکی از تأکیدهای همیشگی امیر مؤمنان(ع) این بود که امت مسلمان تا زمانی در خیر هستند که لباس بیگانه بر تن نکنند و غذای بیگانه مصرف ننمایند.
وی با اشاره به اینکه هر کس تولید داخلی خود را فراموش کند، به خواری و ذلت می افتد، ابراز کرد: مشکلات امروز کشور در امور اقتصادی نتیجه این است که در سالهای گذشته آنچنان که باید از تولید داخل کشور حمایت نکردیم و در این زمینه همه باید پاسخگو باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی قمی با اشاره به این جمله حضرت امیر(ع) که فرمودند: علم موجب قدرت و سلطنت می شود، خاطرنشان کرد: هر که علم داشته باشد، حکومت می کند و هرکس به دنبال فراگیری علوم نرود، دیگران بر او سلطه خواهند داشت.
وی با انتقاد از اینکه متأسفانه در سالهای گذشته به این جمله حضرت علی(ع) در کشور توجه نشده و مشکلات امروز نیز نتیجه نداشتن علم است، ابراز کرد: جوانان باید به سمت فراگیری علومی سوق داده شوند که قدرتمندی نظام را به همراه داشته باشد و این از مهمترین نیازهای امروز کشور است.
کارشناس رسانه ملی با انتقاد از روند علمی دانشگاه های کشور خاطرنشان کرد: متأسفانه علوم دانشگاهی و صنعتی کشور به گونه ای نیست که سبب قدرتمندی نظام شود و این یک خسران بزرگ است.
وی با بیان اینکه متأسفانه معنای شغل در کشور تنها در کار دولتی خلاصه می شود و این ملکه ذهن جوانان شده است، تصریح کرد: جوانان تنها برای استخدام در پستهای دولتی به دانشگاه می روند و این همان چیزی است که دشمن می خواهد؛ متأسفانه آمار کارمندان دولتی کشور در مقایسه با سایر کشورها بسیار زیاد است که باید به فکر چاره برای کوچک کردن بدنه دولت باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی قمی با تأکید بر اینکه محصول تحصیل جوانان این مرز و بوم باید خود را در عرصه کارآفرینی نشان دهد، ابراز کرد: باید ظرفیت دانشگاه و دانشجوی کشور به سمت امور کشاورزی و در راستای تولید باکیفیت داخلی سوق داده شود و این از ضرورتها است.
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه اگر استکبار گردن کلفتی می کند به خاطر آن است که به علم او احتیاج داریم، افزود: حمایت از تولید ملی عوامل مختلفی دارد اما نقش مردم بسیار پررنگ تر است؛ تا خودمان نخواهیم و تا درست تصمیم نگیریم، چیزی تغییر نمی کند.
وی با اشاره به اینکه چند گروه در قرآن کریم هستند که به شدت مورد نهی قرار گرفته اند که کم فروشان یکی از این گروه ها است، ادامه داد: کم فروشی عرصه های مختلفی دارد؛ هر کسی در هر جایگاهی کوتاهی کند، کم فروشی کرده است.
کارشناس رسانه ملی با بیان اینکه اگر کیفیت کالای داخلی ضعیف باشد، کم فروشی کرده ایم، اظهار کرد: تولید کنندگان باید بکوشند کیفیت اجناس خود را بیش از پیش بالا ببرند که اگر اینگونه شود، مردم خود به خود به سمت حمایت از تولید ملی حرکت خواهند کرد.
وی با تشریح مهمترین ویژگی های دوران فشار شدید بر ملتها از منظر امیر مؤمنان(ع) در نهج البلاغه خاطرنشان کرد: در این دوران افراد ثروتمند حاضر به احسان نیستند و به شدت بر نیازمندان فشار می آورند در حالی که این روحیه خواست خدواند متعال و اهل بیت(ع) نیست.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی قمی با تأکید بر اینکه احسان به نیازمندان در شرایط کنونی کشور از ضرورتها است، خطاب به ثروتمندان جامعه ابراز کرد: اگر خودمان به همنوعانمان رحم نکنیم دشمن به ما رحم نخواهد کرد؛ ثروت تمام شدنی است و تنها چیزی که باقی می ماند عمل انسان است./9457//۲۰۳/خ