کشتار کودکان اوج بي رحمي رژيم صهيونيستي بود

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در زنجان، حجتالاسلام علي موسوي، قاضي دادگاه ويژه روحانيت در يادواره شهداي جنگ غزه زنجان با اشاره به جنايات رژيم صهيونيستي در جنگ 22 روزه غزه اظهار داشت: هنوز ابعاد گسترده اين نسل کشي وحشيانه به طور کامل مشخص نشده است.
وي شهادت زنان و كودكان بيگناه در غزه را اوج بي رحمي رژيم اشغالگر قدس دانست و گفت: صهيونيسم اصليترين دشمن مسلمانان در جهان است.
حجتالاسلام موسوي با تاکيد بر دشمن شناسي سران عرب، خاطر نشان کرد: حکام بي تفاوت عرب بدانند که ايران کشوري دوست و اسرائيل دشمني بي رحم براي آنهاست.
قاضي دادگاه ويژه روحانيت با تاکيد بر شناخت صهيونيسم، ادامه داد: امروز دشمن اصلي جهان اسلام صهيونيسم جهاني است.
وي با تاكيد بر داشتن آگاهي بيشتر از دشمنان تصريح كرد: امروز ديگر با رژيم شاه و يا صدام رو به رو نيستيم و بايد دشمنان خود را به خوبي بشناسيم.