ضرورت راه اندازی رشته قضا در مدرسه علمیه شهید بهشتی نوشهر
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام محمود مشایخ، عضو شورای حوزه علمیه مازندران امروز در نشست مدیران و اساتید مدارس علمیه غرب استان با آیت الله اعرافی با اشاره به وجود علمای برجسته در غرب مازندران به ویژه نوشهر و بخش کجور اهتمام بیشتر مسؤولان حوزه را نسبت به مدارس علمیه غرب استان خواستار شد.
وی با اشاره به پتانسیل و ظرفیت بالای مدارس علمیه غرب استان، افزود: در حال حاضر بیش از 500 طلبه در مدارس علمیه خواهران و برادران در پنج شهرستان غرب مازندران مشغول تحصیل هستند.
حجت الاسلام مشایخ با بیان این که متأسفانه مدارس علمیه در این مناطق فاقد زیرساخت های اساسی هستند، خاطرنشان کرد: ضرورت دارد این زیرساخت ها نظیر استادسرا در برخی مدارس و خانه های طلاب معیل در این مناطق احداث شود.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود با اشاره به این که متأسفانه در برخی مدارس غرب استان به دلیل به حد نصاب نرسیدن طلاب، برخی پایه ها در حال تعطیلی هستند، افزود: با توجه به رویکرد کیفی مدیریت جدید حوزه علمیه، کم شدن حد نصاب کلاس ها می تواند مانع از تعطیلی پایه ها در مدارس شود.
حجت الاسلام مشایخ با بیان این که مدرسه علمیه شهید بهشتی نوشهر از جمله مدارس باسابقه و کیفی استان به شمار می رود، گفت: علیرغم پیگیری های به عمل آمده و قول مساعد مسؤولان وقت حوزه هنوز مجوز لازم برای راه اندازی رشته تخصصی قضا در این مدرسه داده نشده است.
مسؤول مدرسه علمیه شهید بهشتی نوشهر با اشاره به این که به منظور دریافت مجوز راه اندازی رشته قضا در این مدرسه پیگیری های بسیاری به عمل آمد، تصریح کرد: امیدواریم با توجه به ظرفیت و پتانسیل علمی بالای این مدرسه مسؤولان حوزه در این خصوص مساعدت لازم را داشته باشند.
حجت الاسلام مشایخ با اشاره به این که در حال حاضر تقویت رشته های تخصصی در حوزه امری ضروری است، خاطرنشان کرد: با توجه به این که ظرفیت ها و پتانسیل لازم در برخی مدارس علمیه استان وجود دارد باید این رشته ها بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تقویت مدارس علمیه را امری ضروری و غیر قابل انکار برشمرد و افزود: با توجه به شرایط خاص مناطق غرب استان نگاه ویژه مدارس این شهرها بسیار ضرورت دارد.
حجت الاسلام مشایخ با بیان این که در طول سال به ویژه ایام تعطیل حجم وسیعی از گردشگران و مسافران در غرب استان مازندران حضور پیدا می کنند، گفت: به دلیل وجود فرهنگ های مختلف در میان مسافران، متأسفانه شاهد بروز برخی ناهنجاری های فرهنگی و اجتماعی در این مناطق هستیم.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که تقویت مدارس علمیه را یکی از بهترین راه ها برای گسترش فرهنگ دینی و کاهش آسیب های اجتماعی و فرهنگی در جامعه دانست و افزود: هر چه حضور طلاب و روحانیان در جامعه به ویژه این مناطق آسیب پذیر بیشتر و پررنگ تر باشد به طور حتم از آسیب های مورد نظر کاسته خواهد شد.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که حوزه و روحانیت همواره در دفاع از دین و انقلاب پیشگام بودند، گفت: امروز نیز حوزه های علمیه پشتیبان اصلی انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در عرصه ها و صحنه های مختلف هستند./۹۵۰/پ۲۰۳/ب۱